STORMBAAN HUREN LIMBURG

STORMBAAN HUREN LIMBURG

Woon je in Limburg en geef je binnenkort een feest of organiseert je een event? Dan is de kans groot dat je hebt nagedacht over het verzorgen van extra entertainment voor de gasten. Waarom geen goedkope stormbaan huren in Limburg? Maar met alle aanbieders in Limburg is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer fziet. Maar gelukkig is de keuze voor de meeste mensen snel gemaakt wanneer ze op onze website terecht komen. Bij Happy Rent stormbaanverhuur in Zuid-Limburg huur je namelijk makkelijk, snel, veilig en kun je gebruik maken van onze fantastische service! Als enigste in Limburg maken wij gebruik van een online webshop waar zowel particuliere als zakelijke klanten makkelijk producten kunnen reserveren, bestellen, betalen en afspraken maken! Geen vervelende offerte aanvragen meer, gewoon direct de juiste prijs. Dus waar wacht je nog op, Bestel snel! 

 

Waarom kiezen de meeste mensen voor Happy Rent? 

 • Altijd in de buurt
  Met een afhaalpunt in Limburg is er altijd wel een afhaallocatie in de buurt. Je hoeft dus niet uren te rijden om jouw gehuurde producten af te halen. Wij zijn ook het enigste attractieverhuur bedrijf in Limburg die werkt met afhaalpunten. 

 • Online Reserveren
  Bij Happy Rent kunt u online direct al uw hindernisbanen, springkussens, fun-food, abraham poppen, en attracties reserveren. U hoeft niet langer te wachten op een reactie van het verhuurbedrijf op uw offerte aanvraag. Ook is online direct te zien hoeveel uw aanvraag gaat kosten en of de gewenste producten nog beschikbaar zijn. 

 • Schone Stormbanen
  Al vaker eens een stormbaan of springkussen gehuurd? Dan is de kans groot dat een van deze opblaas attracties vies was. Vaak worden door klanten vies en nat geretourneerd (meestal komt dit door overmacht, regen kun je namelijk niet voorkomen natuurlijk). Veel verhuurbedrijven nemen zich niet de moeite om het springkussen grondig te controleren waar verdere klanten veel last van kunnen hebben. Bij Happy Rent controleren wij alles wat retour komt om u een prettige huur ervaring te geven!

 • Top Service
  Met vele jaren ervaring en al honderden blije klanten, zijn wij meedenkend, flexibel en vriendelijk. U kunt ons bellen met al uw vragen over het huren van stormbanen en springkussens.  

STORMBAAN VERHUUR LIMBURG

Een stormbaan huren in Limburg was nog nooit zo eenvoudig! Bij Happy Rent kun je nu heel eenvoudig namelijk online uw stormbaan reserveren en krijg je niet meer te maken met van die vervelende offerte aanvragen. Nu weten wij ook dat er meerdere aanbieders van deze stormbanen zijn in Limburg, dus keuze genoeg zou je zeggen. Maar veel mensen kiezen toch voor de stormbanen van Happy Rent. Dit komt vooral aangezien wij een gratis aansprakelijkheidsverzekering op al onze verhuurde producten mee geven. Daarnaast heeft Happy Rent een uitstekende reputatie onder de mensen waardoor veel mensen weten dat zij het beste bij ons kunnen huren. Wij garanderen daarnaast ook dat wij altijd een schone stormbaan leveren, anders maken wij heb ter plekke helemaal schoon. Dit gebeurd vrijwel nooit aangezien wij al onze artikelen bij het retour brengen controleren en desnoods hier in de loods helemaal schoon maken. Wilt u een stormbaan huren in Noord-Limburg of een stormbaan huren in Zuid-Limburg, dan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres. 

Daarnaast kiezen ook veel klanten voor ons door onze unieke en relatief nieuwe stormbanen. Bijvoorbeeld onze Stormbaan Minions of onze 60 meter lange Swipe Off Baan XXL

MINIONS STORMBAAN HUREN LIMBURG

Deze door de gelijknamige films geïnspireerde stormbaan is een echte uitdaging en toevoeging voor elk soort feest. Het komt in één groot pakket, is makkelijk op te zetten en af te breken en heeft een leuk thema voor jong en oud. 

Leuk voor kleinere feesten. Uitdagend, spannend en vooral leuk!

SWIPE OFF XXL STORMBAAN HUREN LIMBURG

Deze stormbaan is 60 meter lang, komt in 5 verschillende onderdelen en is een echte eyecatcher voor alle grote evenementen. Wij verhuren deze stormbaan alleen met eigen transport, begeleiding en installatie. Deze stormbaan kan alleen op een vlakke ondergrond worden opgezet en heeft veel andere eisen. Wij adviseren om eerst contact met ons op te nemen voordat u deze baan reserveert. U kunt ons bellen op 085 002 0026, u kunt ons ook mailen via info@happyrent.nl.

Happy Rent stormbaan verhuur Limburg

Merken

Merken

Merken