SNOWGLOBE HUREN

SNOWGLOBE HUREN

Wist u dat er levensgrote sneeuwbollen bestaan waar mensen in passen? En dat dit een geweldige ervaring is en een goede manier kan zijn om uw merk een grotere naamsbekendheid te geven? Happy Rent is de exclusieve verkoper en meest ervaren verhuurder van de originele en gepatenteerde Snowglobes van JBL® uit het Verenigd Koninkrijk. Deze Snowglobes zijn de beste levensgrote sneeuwbollen verkrijgbaar op de markt. Wanneer u deze Snowglobe huurt hoeft u verder nergens naar om te kijken, wij regelen het opzetten, begeleiding, afbreken en uiterraad ook transport. Bekijk de onderstaande video voor een sfeer impressie van de Snowglobe

SNOWGLOBE HUREN EN EXTRA OPTIES

De Snowglobe is opzichzelf al een enorme eyecatcher en kan leiden tot een onvergetelijke ervaring, maar gelukkig heeft Happy Rent de kennis, ervaring en middelen om de het bezoek aan uw event nog onvergetelijker te maken en om deze ervaring direct aan uw merknaam te koppelen. Lees hieronder over alle extra mogelijkheden die beschikbaar zijn voor de Snowglobe: 

- Decoratiepakket
Wanneer u kiest voor het decoratiepakket kunt u gebruik maken van de vele attributen van Happy Rent. Aan dit pakket worden constant nieuwe stukken toegevoegd. Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden. 

- Fotoservice
Maak gebruik van de foto service voor een onvergetelijke ervaring vastgelegd op camera. De gemaakte foto's kunnen terplekke worden uitgeprint en meegegeven in een mooi mapje aan de gasten of kunnen via facebook direct geupload worden. Ook kan er op de foto uw eigen branding te komen te staan. 

- Begeleiding (verplicht)
Wij verhuren onze Snowglobe niet zonder eigen personeel als begeleiding, maar dan krijgt u op locatie de beste en meest ervaren werknemers die de snowglobe en zijn systeem van binnen en buiten kennen. Vriendelijk,  flexibel en gedreven personeel is lastig te vinden, want ze werken allemaal al bij Happy Rent! Wij hebben wel genoeg ruimte nodig om deze sneeuwbol op te zetten, gelieve dit veld leeg te laten zodat het personeel goed het werk kan doen. De begeleiding werkt aaneengesloten uren en zijn bij te boeken in het winkelwagentje.

- Extra Branding
De snowglobe heeft een enorme achterwand en een banner die rondom het podium of 'voetstuk' van de snowglobe zit. Standaard is de banner blauw en is er op de achterwand een mooi winter landschap met een knus en warm houten huisje te zien. Zowel de achterwand en blauwe rok kunnen worden vervangen door een door u aangeleverd ontwerp. Zo kunt u ervoor zorgen dat op alle foto's die worden gemaakt van de sneeuwbol uw merk naam staat, wat zal leiden tot meer naamsbekendheid! 

Snow Globe huren

Een snow globe is geschikt voor heel veel verschillende doeleinden. Zo kun je deze bijvoorbeeld inzetten om in een winkelcentrum promotie te maken voor jouw bedrijf of merk, je kunt binnen in de levensgrote sneeuwbol foto's laten maken en deze foto's digitaal af laten drukken, je kunt in de snow globe een rode loper leggen en een gave shoot houden, je kunt een pop huren en deze in de snow globe laten plaatsen om hiermee samen op de foto te gaan, kortom heel veel mogelijkheden met deze sneeuwbol.

Deze snowglobe kunnen wij in heel Nederland leveren, in Alphen Aan Den Rijn, Den Haag, Nieuwerkerk Aan Den IJssel, alle plaatsen in Zuid Holland, Brabant, Groningen en nog veel meer! De prijzen exclusief transportkosten. Bereid je een heel evenement voor? Bekijk dan ook eens onze andere producten: water attractiesrodeo stiervoetbal attractieswinter attracties en je kunt ook een leuke stormbaan huren. Klik hier en je kunt deze attracties direct boeken. 

LEVENSGROTE SNEEUWBOL HUREN

Wilt u ook een originele snowglobe huren? Of heeft u nog vragen of benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, onze klantenservice helpt u graag vrijblijvend verder met al uw vragen. Verstandig is om al in de zomer te beginnen met het bestellen van uw Snowglobe zodat u er zeker van kunt zijn dat een van onze Snowglobes op uw event aanwezig zal zijn. Stel vrijblijvend een offerte aanvraag voor om een beeld te krijgen van de mogelijke kosten.

Voor contact, bel gratis 085-002-0026 of stuur een mail naar info@happyrent.nl. U kunt ook een Whatsapp bericht sturen of ons benaderen via Facebook. Een té gekke sneeuwbol huur je direct bij Happy Rent, klik hier voor de verschillende soorten snowglobes.