SARAH HUREN HEERLEN

SARAH HUREN HEERLEN

Daar ben je dan eindelijk! Precies op de goede plek! Van harte welkom bij Happy Rent. Volgens mij ben jij opzoek naar een Sarah pop om een aanstaande Sarah in het zonnetje te zetten, toch? Dan heb je de beste plek gevonden. Niet hoeven knutselen en niet moeten worstelen met een zelfgemaakte Sarah pop, nee bij Happy Rent kun je een Sarah pop huren die je enkel hoeft aan te sluiten op een stroomtoevoer en klaar is Kees.. of Sarah😉. Je kunt de pop bij ons ophalen, maar wij kunnen het ook naar jou toesturen voor een vast tarief. Klik op de afbeelding hieronder en je krijgt direct ons uitgebreiden aanbod aan Sarah poppen te zien:⬇

 

WAAROM EEN SARAH OPBLAASPOP HUREN

Waarom géén Sarah pop huren?? Iedereen wil de aanstaande Sarah toch in het zonnetje zetten? 50 jaar is namelijk een bijzondere mijlpaal en mag groots gevierd worden! Iedereen mag zien dat er een jarige in de straat is, hiermee sla je dus 2 vliegen in één klap. Zo kan de jarige nóg meer leuke felicitaties verwachten waardoor ze zich nóg meer een echte Sarah zal gaan voelen. De jarige zal versteld staan van de grote Sarah en het zal de kers op de 🎂taart zijn tijdens de verjaardag. Zo wordt het voor de jarige maar ook voor de rest van de familie een dag om nooit meer te vergeten.

 

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE SARAH 50 POP

De Sarah poppen worden standaard geleverd met een blower van 220V, haringen, scheerlijnen en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het kost maar een paar minuten om de Sarah operationeel te maken en het is daarnaast heel eenvoudig om op te zetten. Je krijgt de poppen mee in een sporttas, dus is gemakkelijk te vervoeren in iedere auto. Het is belangrijk om de scheerlijnen vast te zetten met de meegeleverder haringen, dit kan in het gras of aan een herkwerk of regenpijp. Dit is belangrijk omdat de Sarah niet vanzelf blijft staan, zeker met de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Better safe than sorry!😉 Kom nu jouw favoriete opblaaspop huren bij Happy Rent Sarah Verhuur.

 

HET VERHAAL VAN SARAH EN ABRAHAM

In het Evangelie naar Johannes (8.57) staat het verhaal van de vrouw die overspel heeft gepleegd. Er wordt gevraagd aan Jezus wat er met de vrouw moet gebeuren, dit omdat er in de wet staat dat ze dan gestenigd moet worden. Jezus verteld dat degene die zonder zonde is, als eerste een steen mag werpen. Maar.. niemand doet dat. Jezus zegt: "Abraham, uw vader, heeft zich erop verheugd mijn dag te zien en hij heeft die gezien en zich verblijd". Iedereen reageert verbaasd: "Gij hebt nog geen vijftig jaar, en hebt Gij Abraham gezien?"

Er is ook nog een andere opvatting over het Sarah en Abraham verhaal:

Men die 50 jaar geworden is, zou zo wijs moeten zijn als Abraham. Abraham (aanvankelijk de naam Abram) was gehuwd met Sarai. Helaas konden zij geen kinderen krijgen. Nadat ze een boodschap van God hadden ontvangen, veranderden ze hun namen naar Abraham en Sara(h). Na deze verandering konden ze wél kinderen krijgen. Daardoor wordt Abraham gezien als de stamvader van vele volken. Een lange tijd later (pas halverwege vorige eeuw) werd voor vrouwen Sara(h) 'ingevoerd'. Voor deze tijd zagen de vrouwen op hun 50ste ook Abraham. In oudere tijden werd alleen het Abraham feest gevierd, maar tegenwoordig is dit voor de vrouwen dus het Sarah Feest.

Bij Happy Rent kun je natuurlijk niet alleen een Sarah pop huren, maar ook een Abraham pop. Een Abraham huren gaat nét zo makkelijk als een pop voor een Sarah party. Ook kunnen wij deze Abraham en Sarah opblaasfiguren bij jou laten bezorgen door personeel van Happy Rent of door een pakketdienst die het daarna ook weer bij jou komen ophalen. Hiervoor wordt natuurlijk een transportprijs voor berekend. Wij kunnen leveren door héél Nederland, dus of de jarige job nou in Den Bosch of Amsterdam woont of de jarige jet in Eindhoven of Den Haag, de opblaas poppen van Happy Rent kunnen overal komen! Zelf ophalen en terugbrengen kan natuurlijk ook altijd! Je kunt de Abraham of Sarah de dag voor de huur ophalen en de dag na de huur weer terugbrengen, maar als je de opblaas Sarah voor extra dagen wilt huren, bijvoorbeeld als je een weekend lang feest hebt, dan kun je dat gemakkelijk aangeven in het winkelwagentje. 

SARAH POP HUREN 

Leuk om te lezen he, het verhaal van Sarah en Abraham! Nóg leuker om te lezen hoe je die ouwe taart de dag van haar leven kunt geven met een oblaas Sarah! Makkelijk, snel en heel veilig kun je deze Sarah huren of een Abraham pop huren. Heb je vragen of opmerkingen over Sarah opblaaspoppen of over een Abraham opblaaspop? Stuur ons een mailtje of WhatsApp bericht en wij beantwoorden al jouw vragen zo snel mogelijk. Wij zijn 7 dagen per week van 09:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar. 

Email: info@happyrent.nl
Telefoon: 085-002-0026
Whatsapp: 06-28551290 (voeg dit nummer toe aan uw contacten op uw smartphone, vervolgens kunt u ons direct via Whatsapp een berichtje sturen). 

Naast Sarah en Abraham poppen verhuren wij bij Happy Rent ook verschillende springkussens en voetbal attracties. Op alle producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.