HINDERNISBAAN

HINDERNISBAAN

Een hindernisbaan is een outdagende parcours die afgelegd moet worden met allerlei obstakels die het lastig horen te maken om de andere kant van het uitdagende parcours te bereiken. Vaak is het de bedoeling om dit binnen een bepaalde tijdslimiet te doen of om dit sneller te doen dan een eventuele tegenstander. In het leger wordt een hindernisbaan vaak gebruikt als test van uithoudingsvermogen en snelheid. 
Er zijn vaste hindernisbanen, bijvoorbeeld degene die defensie heeft, maar er zijn ook opblaasbare hindernisbanen. Deze kunnen makkelijk worden getransporteerd, opgezet en weer afgebroken. Ook zijn deze meestal niet zo uitdagend als de vaste stormbanen, gelukkig maar! Want heb je binnenkort een feestje? Of komt er een groot event aan en zoek je nog iets om jou gasten te entertainen? Dan is een opblaasbare hindernisbaan een goed idee! Niks geeft jouw gasten het zelfde soort energie als de kick die ze krijgen wanneer ze als snelste over een hindernisbaan van Happy Rent zijn geweest! Dus waar wacht je nog op, bestel snel want weg=weg!

Klik op de bovenstaande afbeelding om op de hindernisbanen categoriepagina te komen van Happy Rent.

HINDERNISBANEN

Bij Happy Rent hebben wij een flink aantal hindernisbanen in ons assortiment, banen te gebruiken als indoor activiteiten en voor outdoor activiteiten. Het mooie is dat bijna alle onderdelen kunnen worden gecombineerd. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Let op, wanneer je meerdere banen goedkoop wilt huren voor hetzelfde event, is het heel belangrijk dat alle banen op een apparte stroomgroep zitten. Dit in verband met de groote wattage die de blowers van de stormbanen trekken. Ook mogen de stormbanen niet worden gebruikt bij windkracht 5 of hoger. De omgeving van de stormbanen dienen goed verlicht te worden.

MINIMALE OMSTANDIGHEDEN 

In dit kopje vind je alle minimale voorwaarden waar een huurder, de omgeving en/of de verhuurder aan moet voldoen.

De Hindernisbaan mag alleen gebruikt worden waarvoor het is ontworpen
Wilt u de hindernisbaan op een andere manier gebruiken dan om mensen overheen te laten rennen, neem dan eerst contact met ons op en wij kunnen u vertellen of dit wel of niet mogelijk is. Daarnaast is het niet toegestaan om met eten en drinken over de baan te bewegen.

- Er dient genoeg ruimte te zijn voor de hindernisbaan 
Niet alleen moet er genoeg vrije ruitme te zijn om de hindernisbaan daadwerkelijk te plaatsen, ook moet er zo'n 1,8 meter vrijruimte rondom de baan vrij te zijn en 3,5 meter aan de voor en achterzijde. Ook dient de omgeving voldoende te zijn verlicht.

Egale ondergrond 
De hindernisbaan dient geplaatst te worden op een zachte ondergrond met genoeg mogelijkheid tot het verankeren van de baan.

 

Op al onze artikelen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

Merken

Merken