Stretchtent - Perfect voor Evenementen in Heerlen

Omschrijving

Organiseer een onvergetelijk evenement in Heerlen met onze veelzijdige stretchtent van 10 bij 22 meter. Deze tent, perfect voor grote bijeenkomsten, biedt een elegante en flexibele overdekte ruimte. Het is de ideale keuze voor bruiloften, bedrijfsevenementen of familiefeesten, en biedt genoeg ruimte voor zowel een dansvloer als zitgedeeltes. De tent is niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een romantische sfeer geeft aan bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

De stretchtent kan veilig worden verankerd, met een vereiste van 2 tot 2,5 meter vrije ruimte rondom voor de ijzers die 1,10 meter diep de grond ingaan. Zorg vooraf voor een klikmelding, zodat u zeker weet dat de locatie geschikt is. Voor locaties zonder de mogelijkheid voor grondverankering, bieden we de optie om de tent met betonblokken te bevestigen. Let wel, dit kan extra transportkosten met zich meebrengen.

Bent u op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing voor uw volgende evenement? Happy Rent presenteert met trots onze topkwaliteit tent, ideaal voor bruiloften, familiefeesten, zakelijke evenementen en meer. Onze strech tent combineert elegantie met functionaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor elk soort bijeenkomst.

Hoogwaardig Ontwerp en Duurzaamheid

Deze robuuste tent is gemaakt van hoogwaardige materialen die weerstand bieden tegen verschillende weersomstandigheden. Het stevige frame en de waterdichte doek zorgen ervoor dat uw gasten droog en comfortabel blijven, ongeacht het weer. Met afmetingen die ruimte bieden voor een groot aantal gasten, is deze tent de ideale keuze voor zowel kleine als grote evenementen.

Reserveer Nu Online!

Reserveer uw strechtent vandaag nog via onze gebruiksvriendelijke webshop op Happy Rent. Onze transparante prijzen en eenvoudige online reserveringsproces zorgen voor een zorgeloze ervaring. Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek onze website of neem direct contact met ons op via whatsapp

Uw Feest, Onze Prioriteit

Bij Happy Rent streven we ernaar om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Kies voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en stijl van onze strechtent en maak van uw volgende evenement een doorslaand succes!

Naast de basisopstelling van de tent, bieden we diverse optionele extra's om uw evenement compleet te maken. Zoals onze waterdichte zijwanden, ideaal voor het Nederlandse weer, en een comfortabele vlondervloer die zorgt voor stabiliteit en een verfijnde uitstraling. Daarnaast is onze sfeervolle prikkabelfitting een uitstekende keuze voor avondverlichting, waarmee u een magische sfeer creëert.

Vergeet niet om ook onze koelwagen te bekijken, perfect voor het vers houden van dranken en etenswaren tijdens uw evenement. En voor een complete ervaring, overweeg onze feestverlichting voor een extra sprankelende touch. Reserveer nu eenvoudig online bij Happy Rent en maak van uw evenement in Heerlen een onvergetelijke ervaring."


Beoordeling:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Scouting VKG
dinsdag 14 september 2021

Goed geregeld

Ophalen en brengen van de helium tank verliep heel soepel. De tank was makkelijk in gebruik en de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Pluspunten:De flexibiliteit in het reserveren, ophalen en terugbrengen
Verbeterpunten:Goed kijken naar het aantal ballonnen van 'normaal' formaat die met de tank te vullen zijn.