Prikkabel slinger LED gekleurd per 10 meter

25,00
Bekijk beschikbaarheid >
Middelburg 🇳🇱

Producteigenschappen

Lengte
1000 cm
Voltage
220 volt

Omschrijving

Flexibele Prikkabel Verlichting Huren - 10 tot 220 Meter Beschikbaar

Verlicht elke feestlocatie met onze veelzijdige prikkabels, nu te huur bij Happy Rent! Onze prikkabels zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen voor de perfecte lengte, van 10 tot 220 meter. Ideaal voor tenten, schuren, huizen of andere locaties. Verander je tuin of ruimte in een handomdraai in een feestelijke zomerlocatie. Geniet van gemakkelijke plug & play installatie, diverse kleuren en waterdichte kwaliteit. Boek nu uw prikkabels online bij Happy Rent en zorg voor een onvergetelijke sfeer op uw feest of evenement!

- Plug & Play
- Verschillende kleuren
- Aan elkaar te koppelen zodat je een lange slinger kunt maken
- Waterdicht

Dit product is per 10 Meter, dus als je bijvoorbeeld 40 meter prikkabel wilt huren dan selecteer je 4 x dit product in je winkelwagentje.

Gratis Levering

Geniet van het ultieme gemak met onze gratis bezorgservice! Wanneer je kiest voor Happy Rent, zorgen wij ervoor dat je prikkabel verlichting ruim op tijd wordt bezorgd. Meestal ontvangt je jouw bestelling al 2 tot 3 werkdagen vóór de eerste huurdag, zodat je voldoende tijd hebt om alles voor te bereiden. In het geval van een huur op zaterdag, leveren wij bijvoorbeeld al op woensdag of donderdag. Na het evenement is het retourneren net zo gemakkelijk: je kunt het de volgende werkdag terugsturen, dus voor een zaterdaghuur is dat op maandag. Kies voor gemak met onze standaard bezorging naar het dichtstbijzijnde DHL Pickup point, of selecteer thuisbezorging voor nog meer comfort. Zorg er in dat geval voor dat er iemand beschikbaar is om de materialen tussen 09:00 en 17:00 op de eerstvolgende werkdag na uw evenement te retourneren. Flexibiliteit en gemak, dat is waar Happy Rent voor staat! 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. en met Gratis Levering. 

 

Beoordeling:

SOML SOML
dinsdag 30 januari 2024

Eenvoudig in gebruik, snelle toegang, prima wifi.

Eenvoudig in gebruik, snelle toegang, prima wifi.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Fillié
woensdag 27 september 2023

Uit de doos direct internet toegang

Aanzetten, verbinden, internet toegang
Pluspunten:Eenvoudig in gebruik,makkelijke toegang
Verbeterpunten:Datalimiet snel bereikt buiten Nederland

Rosalinde Snijders
donderdag 10 augustus 2023

Uitstekend apparaat

Snelle levering van een superapparaat waarop wij tablets, pinapparaten en muziek voor ons dorpsfeest zonder haperingen konden draaien. Zeer tevreden over service en functioneren van dit wifipunt.
Pluspunten:Wifi zonder storing met 2000 mensen in de tent
Verbeterpunten: