Boerderij Stormbaan

Omschrijving

Stormbaan Huren Limburg / Brabant

Trek je overall of boerenkiel aan en neem een sprint op de Boerderij Stormbaan van Happy Rent Attractieverhuur. Deze boeren stormbaan staat klaar en wacht op enthousiaste boertjes en boerinnetjes! Zoek een weg tussen de melkbussen en kruip onder de tractorbanden door. Beklim de hooiberg van maar liefst 3 meter en laat je van die hoge hooiberg afglijden om als snelste te finishen! Deze boeren stormbaan heeft maar liefst 17 meter aan speelplezier. Klimmen, duiken, rennen en springen, alles is mogelijk!

Deze leuke stormbaan met boerderijthema is nu online te bestellen bij Happy Rent, dit zijn onze voordelen:

✅ Geen borg

✅ Gratis annuleren

✅ Uitstekende service

✅ Zelf ophalen en laten leveren in heel Nederland en België

✅ Direct antwoord via WhatsApp

Deze stormbaan heeft vele leuke elementen binnenin om te zorgen voor een spannende strijd. Het luchtkussen is geschikt voor kinderen én volwassenen. Schud die klompen uit, trek je overall aan, knoop de zakdoek om je hoofd en gaan met die banaan! 

Stormbaan Boerderij huren Venlo

Happy Rent bied nog veel meer leuke attracties en spellen in dierenthema. Super leuk voor bijvoorbeeld een thema dag op school, een zeskamp of een verjaardagsfeestje. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Springkussen Leeuw of de Rodeostier. Sla je slag en huur nu deze geweldige hindernisbaan bij Happy Rent. Uren speelplezier gegarandeerd!

Zelf Afhalen

Je kunt deze attractie zelf komen afhalen, dit kan in onze vestiging in Gemert te Brabant. Woon je in de buurt van Eindhoven, 'sHertogenbosch of Venlo dan is het lekker dichtbij. Houd wel rekening met 2 grote en zware pakketten. Opgerold zijn de delen van de stormbaan rollen van +/- 110 * 90 cm en van +/- 130 * 110 cm. De stormbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van de twee delen van de stormbaan bedraagt 330 kg. Zelf ophalen is de goedkoopste manier om een stormbaan te huren. 

Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen deze stormbaan in heel Limburg en Brabant bezorgen, we richten ons naar jouw wensen met betrekking tot lever- en ophaaltijden.
Levering in de rest van Nederland is mogelijk op aanvraag. De stormbaan wordt opgerold op twee pallets aangeleverd en dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.

Zelf Opzetten & Afbreken

Je hebt 2 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten is relatief eenvoudig en binnen 30 minuten gebeurd. Je kunt de stormbaan eenvoudig aan elkaar koppelen en opblazen.
De stormbaan dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Hiervan ontvang je een duidelijke instructie.

Hulp bij Opzetten & Afbreken

Je kunt er ook voor kiezen om de hindernisbaan samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken. We installeren de survivalbaan op het door jou gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door jou gewenste tijdstip af (de baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag. Hierbij hebben we 2 personen hulp nodig.

Laten Begeleiden

Indien je deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. Het personeel kan alleen per uur geboekt worden. Van sportieve dag in Venlo tot samen met meerdere stormbaan attracties in Eindhoven, onze professionals houden graag een oogje in het zeil. 

Blower

De stormbaan wordt geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Iedere blower heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij het verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIB-Vincotte Nederland B.V. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Indien je deze grote stormbaan wenst te huren, klik dan eenvoudig op bestellen de rest wijst zich vanzelf in het winkelwagentje. Hier kun je dan kiezen of je de stormbaan zelf wilt ophalen of laten leveren. Onze Stormbaan met boederij thema is een veel gevraagd verhuur item, dus reserveer op tijd!

Extra dag = 50% Korting

Omdat wij jou graag zo lang mogelijk laten genieten van onze grote stormbaan bieden wij je een extra korting aan. Indien je deze survivalbaan voor meerdere dagen huurt ontvangt je maar liefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huur je voor de prijs van 2! Dat is pas goedkoop een stormbaan huren!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wist je dat je deze stormbaan tot wel 48 uur van te voren GRATIS kunt annuleren? 

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste adventure tracks en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Stormbaan lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze stormbaan te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende stormbaan voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze stormbaan al vanaf €14,55 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
link

Wij adviseren je om voor het huren van deze stormbaan ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

 


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: