Begeleiding van start tot einde(enkel mogelijk i.c.m. transport door Happy Rent)

38,50
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert 🇳🇱

Omschrijving

Begeleiding bij een springkussen of attractie is wettelijk verplicht door een volwassen persoon van 18 jaar en ouder. Je kunt zelf voor de begeleiding zorgen van bijvoorbeeld jouw gehuurde springkussen het is echter aan te raden om de begeleiding van jouw luchtkussen of attractie door ervaren personeel van Happy Rent te laten doen. Zeker bij grote attracties en luchtkussens raden we begeleiding door personeel van Happy Rent aan.

Bij grote attracties zoals de rodeo stier of het kratstapelen is begeleiding van Happy Rent zelfs verplicht, onze medewerkers kennen deze attracties als geen ander en weten precies waar ze op moeten letten om alle deelnemers zo veel mogelijk plezier te laten beleven en de veiligheid optimaal te waarborgen.

Onze begeleiders dienen enkel als toezicht, als je wilt dat de begeleider ook dienst doet als scheidsrechter of entertainer dan kunnen we dit in overleg ook aanbieden.

Begeleidng is enkel mogelijk als je ook kiest voor leveren en ophalen en wordt per uur berekend.

Bij een klein springkussen zoals de Blauwe Bouncer te huur in Brabant kun je vaak prima zelf voor begeleiding zorgen maar bij grote attracties of stormbanen raden we wel begeleiding aan van ervaren medewerkers. Huur je bijvoorbeeld de 

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: