STORMBAAN HUREN MAASTRICHT

STORMBAAN HUREN MAASTRICHT

Komt u uit Maastricht of omstreken en geeft u binnenkort een feest of een evenement? U wilt uw gasten vermaken met wat extra entertainment. Wij bij Happy Rent kunnen u daarmee helpen. Bijvoorbeeld door uw gasten een geweldige tijd te bezorgen met een van onze vele stormbanen. Dus wilt u een stormbaan huren in de buurt van Maastricht. Dit is geen probleem voor ons. U kunt de stormbaan bij ons in Heerlen komen ophalen bijvoorbeeld. Ook als u in Meerssen, Eijsden of in Lanaken. Voor uw eigen gemak laat ons de stormbaan bij u afleveren, opbouwen, afbreken en weer mee terugnemen.

 

 

 

Waarom een stormbaan huren bij Happy Rent?

Online Reserveren
Bij Happy Rent kunt u online direct al uw hidnernisbanen, springkussens, fun-food, abraham poppen, en attracties reserveren. U hoeft niet langer te wachten op een reactie van het verhuurbedrijf op uw offerte aanvraag. Ook is online direct te zien hoeveel uw aanvraag gaat kosten en of de gewenste producten nog beschikbaar zijn. 

Schone Stormbanen
Al vaker eens een stormbaan of springkussen gehuurd? Dan is de kans groot dat een van deze opblaas attracties vies was. Vaak worden door klanten vies en nat geretourneerd (meestal komt dit door overmacht, regen kun je namelijk niet voorkomen natuurlijk). Veel verhuurbedrijven nemen zich niet de moeite om het springkussen grondig te controleren waar verdere klanten veel last van kunnen hebben. Bij Happy Rent controleren wij alles wat retour komt om u een prettige huur ervaring te geven!

Top Sevice
Met vele jaren ervaring en al honderden blije klanten, zijn wij meedenkend, flexiebel en vriendelijk. U kunt ons bellen met al uw vragen over het huren van stormbanen en springkussens.

 

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze 17,5 m lange stormbaan

Stormbaan Jungle Run Huren 17.5 Meter

Stormbaan Jungle Run Huren 17.5 Meter

 

Bedwing de hindernissen van de jungle, glij langs de palmbomen naar beneden en versla je tegenstander op deze tropische hindernisbaan. 

Deze prachtige survivalbaan huurt u bij Happy Rent in Limburg. 
De stormbaan is 17,5 meter lang, 3,6 meter breed en 4,7 meter hoog. 
Deze attractie bestaat uit 2 delen die ook los te huur zijn!

 

Merken

Merken