Spider Base

Producten in pakket

1x
Basejump
Basejump
1x
Spidertoren
Spidertoren

Omschrijving

Spider Base Stormbaan Huren Gemert

Baan je een weg door de spinnenwebben om vervolgens een waanzinnige sprong in het diepe te wagen. De Spider-Base heeft een vrijeval van maarliefst 4 meter hoog. Door het unieke klimsysteem kunnen kinderen nooit verder terugvallen dan 80 cm. Zelfs met het vallen landen ze op een heerlijk zacht bed van elastieken. De attractie heeft aan de achterkant twee spidertowers (torens met diverse lagen elastiek waardoor de gebruiker omhoog moet klimmen) en aan de voorkant twee Basejump valkussens. Overwin je angst voor spinnen en huur deze gigantische attractie nu. Deze attractie is geschikt voor jong en oud.

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓ Levering in heel Brabant mogelijk

✓ Direct online boeken

✓ Gratis annuleren

Deze Spiderbase stormbaan Huren in Brabant bij Happy Rent Attractie Verhuur.  Deze Spiderbase is met zijn 15 meter lengte de perfecte hindernisbaan voor iedere zeskamp of evenement en is geschikt voor jong en oud! Deze Spiderbase van 15 meter met fantastische elementen kun je nu direct online huren. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Deze stormbaan is 15 meter lang, 6 meter breed en 8 meter hoog. Het heeft een gewicht van 500 kg.

Zelf ophalen

Je kunt deze mega stormbaan afhalen Gemert, NB. Indien je de stormbaan zelf komt ophalen dien je wel rekening te houden met 2 zware pakketten, dit is een rol van +/- 220 * 100 cm en een rol van 200 * 120 cm. De Spiderbase stormbaan is het beste te vervoeren op een grote aanhangwagen of in een busje. Bij het opzetten van deze attractie zijn 6 vrijwilligers gewenst.

Wanneer je de postcode van de gewenste locatie ingeeft bij het winkelwagentje🛒, worden de transportkosten automatisch berekend. Vul op de website eenvoudig je plaatsnaam in en de slimme website vindt automatisch alle spellen die bij jou in de buurt te huur zijn. Hoe dichterbij je woont, hoe lager de transportkosten zullen zijn😉!

Laten leveren

Deze super Stormbaan kun je in heel Brabant huren bij Happy Rent Attractie Verhuur, wij leveren deze stormbaan binnen heel Brabant tegen een kilometer tarief. Dit kunt je eenvoudig in de webshop berekenen door de postcode in te vullen. We leveren deze stormbaan in heel Brabant Van Eindhoven tot Breda en van Helmond tot s'Hertogenbosch. Je kunt de stormbaan ook met hulp van personeel van Happy Rent opzetten en afbreken, tevens kunnen we de stormbaan ook begeleiden ideaal indien je toezicht bij de stormbaan wilt hebben van professionals. 

Blower

De stormbaan wordt geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze blowers hebben een gezamenlijk vermogen van 2.200 Watt en dienen constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij het verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIB-Vincotte Nederland B.V. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Stormbaan Huren

Of je de stormbaan nu zelf wilt ophalen of wilt laten leveren, je kunt deze super stormbaan nu direct online huren. Klik op bestellen en geef in het keuzemenu eenvoudig jouw voorkeur aan. Betalen kan veilig via Ideal en wij zorgen dat de stormbaan op tijd bij jou geleverd wordt of dat deze klaar staat in Gemert, NB.

Extra dag = 50% Korting

Omdat wij jou graag zo lang mogelijk laten genieten van onze Spider base bieden wij een extra korting aan. Indien je deze stormbaan voor meerdere dagen huurt ontvang je maar liefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huur je voor de prijs van 2! Dat is pas goedkoop een stormbaan huren!

Nu jouw stormbaan huren bij Happy Rent Attractie Verhuur, grijp je kans!

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht.

  • Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬,
  • kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren.
  • Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur.
  • Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd.
  • Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wist je dat je deze attractie tot wel 48 uur van te voren GRATIS kunt annuleren? 

Leuk om erbij te huren bijvoorbeeld een slushpuppy machine of popcorn machine

Wij adviseren je om voor het huren van deze stormbaan ons desbetreffende informatieblad door te nemen.


Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: