Slide Jungle Springkussen

90,00
Bekijk beschikbaarheid >
Enkhuizen πŸ‡³πŸ‡±
Opties bekijken

Producteigenschappen

Afmeting opgerold: 0,9 x 1,0 (DxL)
Afmetingen: 3,4 x 3,0 x 2,5m (LxBxH)
Capaciteit: ca. 4 personen
Gewicht blower: 17kg
Gewicht object: ca. 75kg
Opzetten, afbreken: 1 persoon
Opzettijd: ca. 10 minuten
Vermogen blower 1,1kW
Vervoer Ruime auto of bus

Omschrijving

Springkussen Noord-Holland

βœ“ Laagste Prijs Garantie

βœ“ Altijd Schoon

βœ“ Overdekt & Voordelig

βœ“ Geen Borg

βœ“ Inclusief glijbaan

Betreed de jungle met ons prachtige springkussen met glijbaan! Dit overdekte springkussen met glijbaan laat kleine avonturiers de leukste momenten beleven. In jungle stijl uitgerust met glijbaan, biedt dit compacte springkussen uren speelplezier. Met afmetingen van 3 x 3,5 x 2,7m (LxBxH) is het ideaal voor gebruik binnen in een zaaltje. Beschermt tegen zon en lichte neerslag, compleet met blower en accessoires. Zelf af te halen in Enkhuizen, Noord-Holland.

Opgerold is het springkussen jungle met slide een kleine rol van +/- 120 * 60 cm. Het springkussen is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt circa 75 KG

Opzetten en afbreken is eenvoudig, en binnen 5 minuten gebeurd. Het springkussen moet schoon, droog en goed opgerold geretourneerd worden. Dit kleine, eenvoudig op te zetten springkussen kan worden afgehaald in Enkhuizen of bezorgd in heel Noord-Holland. Reserveer nu online bij Happy Rent Verhuur voor een voordelige en veilige speelervaring in Enkhuizen!

Leveringsinformatie

Vul de postcode in het winkelwagentje in om de prijzen van de bezorging en ophalen van het springkussen te berekenen. 

Ben je opzoek naar dit springkussen in Limburg? Kies dan voor dt springkussen in Heerlen: Springkussen Jungle

Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door het keurmerkinstituut. en geschikt voor 4 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Als je dit prachtige springkussen in jungle thema wilt huren dan kun je dit nu eenvoudig online reserveren bij Happy Rent. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Extra dag = 50% Korting

Je kunt dit springkussen binnen 24 uur de dag voor de huur afhalen of de dag erna terug brengen, maar dat is nog niet alles. Als extra kers op de taart krijg je tevens extra korting op elke extra dag dat je dit springkussen huurt! Zeker ideaal als je het springkussen bijvoorbeeld een heel weekend wilt huren, dat is pas goedkoop! 

Borg: 0 EURO

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Handig

Veiligheidsinformatie: Lees voor alle informatie over het veilig gebruik van het springkussen dit document: Veiligheidsinstructie springkussen (NL) Tevens kun je op deze website van het kenniscentrum alle Voorlichtingsmaterialen raadplegen m.b.t. een opblaasbaar speeltoestel (ofwel: luchtkussen) 


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het Springkussen Jungle geschikt voor alle leeftijden?

Het Springkussen Jungle is ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud, maar oudere kinderen kunnen er ook plezier aan beleven.

Hoe kan ik een Springkussen Jungle huren en wat zijn de kosten?

Via onze website kun je het Springkussen Jungle huren, als je de bestelling plaatst via onze website dan berekend deze automatisch voor u de kosten.


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: