Springkussen Jungle met Glijbaan

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 4
Lengte 300 cm
Breedte 350 cm
Hoogte 270 cm
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 120x60M
Vervoer Normale auto
Gewicht 75 KG
Leeftijd 4-14 jaar

Omschrijving

Springkussen Limburg

✓ Laagste Prijs Garantie

✓ Altijd Schoon

✓ Overdekt & Goedkoop

✓ Geen Borg

✓ Inclusief glijbaan

Op naar de jungle met dit prachtige springkussen met glijbaan!
Dit kleine overdekte springkussen met glijbaan laat elke kleine tarzan en jane de leukste avonturen beleven. Dit springkussen in jungle stijl is uitgerust met een glijbaan, dus naast springen kunnen kinderen ook naar hartelust van de glijbaan glijden op dit springkussen.
Dit compacte springkussen is  3 x 3,5 x 2,7m (LxBxH) groot en kun je nu heel goedkoop huren bij Happy Rent Verhuur. 
Ook ideaal om binnen in een zaaltje te plaatsen bijvoorbeeld.
Door het dak worden kinderen beschut tegen zon en lichte neerslag.
Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen. Een echte topper!

Zelf Afhalen in Heerlen, Limburg

Je kunt dit prachtige springkussen goedkoop online huren en eenvoudig zelf afhalen in onze hoofdvestiging in Heerlen.

Dat kan indien mogelijk al de dag voordat je het springkussen huurt of de dag erna pas weer retour zodat je zo lang mogelijk van dit springkussen kunt genieten. De website houdt automatisch rekening met de periode in de prijsberekening. 
Opgerold is het springkussen western een kleine rol van +/- 120 * 60 cm. Het springkussen jungle is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt circa 75 KG

Zelf Opzetten & Afbreken

Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.
Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvang je een duidelijke instructie. Zie deze video om je ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken:

Laten leveren

Dit springkussen is zo klein, en zo eenvoudig op te zetten dat dit model enkel zelf op te halen is, we leveren dit model dus niet. Je kunt het kussen al de dag van te voren komen ophalen zodat je met alle gemak en alle tijd van de wereld dit springkussen kunt opzetten. Indien je een springkussen geleverd wilt hebben kijk dan naar de iets grotere modellen zoals bijvoorbeeld het 

Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door het keurmerkinstituut. en geschikt voor 4 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Als je dit prachtige springkussen in jungle thema wilt huren dan kun je dit nu eenvoudig online reserveren bij Happy Rent. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Extra dag = 50% Korting

Je kunt dit springkussen binnen 24 uur de dag voor de huur afhalen of de dag erna terug brengen, maar dat is nog niet alles. Als extra kers op de taart krijg je tevens extra korting op elke extra dag dat je dit springkussen huurt! Zeker ideaal als je het springkussen bijvoorbeeld een heel weekend wilt huren, dat is pas goedkoop! 

Prijs

Zelf ophalen Nu met 15% Afhaalkorting!

Borg: 0 EURO

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Handig

Veiligheidsinformatie: Lees voor alle informatie over het veilig gebruik van het springkussen dit document: Veiligheidsinstructie springkussen (NL) Tevens kun je op deze website van het kenniscentrum alle Voorlichtingsmaterialen raadplegen m.b.t. een opblaasbaar speeltoestel (ofwel: luchtkussen) 

Het maximale aantal gebruikers voor dit springkussen bedraagd: 6 personen in de aanbevolen leeftijdsgroep van 4 - 14 jaar. 

Leveringsinformatie: Vul de postcode in het winkelwagentje in om de prijzen van de bezorging en ophalen van het springkussen te berekenen. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor het huren van het springkussen, zoals de huurperiode, annuleringsbeleid, borgstelling en verantwoordelijkheden van jou als klant.

Tip

Leuk om bij dit springkussen te huren is onze rodeostier of bijvoorbeeld een stormbaan check  ook andere opblaasbare attracties die beschikbaar zijn voor verhuur. 

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het Springkussen Jungle geschikt voor alle leeftijden?

Het Springkussen Jungle is ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud, maar oudere kinderen kunnen er ook plezier aan beleven.

Hoe kan ik een Springkussen Jungle huren en wat zijn de kosten?

Via onze website kun je het Springkussen Jungle huren, als je de bestelling plaatst via onze website dan berekend deze automatisch voor u de kosten. u kunt dat eventueel selecteren dat u het zelf bij ons in Heerlen komt afhalen, dan krijgt u 15% korting.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Ben Mullenders
zondag 28 april 2024

Springkussen gehuurd, alles prima en flexibel geregeld.

Springkussen gereserveerd, kon flexibel opgehaald worden en flexibel retour gebracht worden.
Pluspunten:
Verbeterpunten:
Ricardo Hendriks
dinsdag 9 april 2024

Gewoon super

Super springkussen voor een mooie prijs👍🏻
Duidelijke communicatie en prima afspraken m.b.t. ophalen en terug brengen
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen