Springkussen Jungle met Glijbaan

Geniet van onbeperkt plezier voor kinderen met ons springkussenverhuur in Limburg
>
  • Geniet van onbeperkt plezier voor kinderen met ons springkussenverhuur in Limburg
  • Maak speciale gelegenheden feestelijk met ons springkussenverhuur in Limburg
  • Beleef avontuurlijke pret met ons springkussenverhuur in Limburg
  • Kies voor veilig en betrouwbaar springkussenverhuur in Limburg
  • Geniet van betaalbaar plezier met ons springkussenverhuur in Limburg, geschikt voor elk budget
  • Ontdek een bounce-tastisch avontuur met ons Limburgse springkussenverhuur
  • Lachend plezier voor alle leeftijden met ons springkussenverhuur in Limburg
  • Vermaak gegarandeerd voor elke gelegenheid met onze Limburgse springkussens
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
4
Lengte
300 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
270 cm
Stroom
1.100 watt
Voltage
220 volt
Transportmaat
120x60M
Vervoer
Normale auto
Gewicht
75 KG
Leeftijd
4-14 jaar

Omschrijving

Springkussen Limburg

✓ Laagste Prijs Garantie

✓ Altijd Schoon

✓ Overdekt & Goedkoop

✓ Geen Borg

✓ Inclusief glijbaan

Op naar de jungle met dit prachtige springkussen met glijbaan!
Dit kleine overdekte springkussen met glijbaan laat elke kleine tarzan en jane de leukste avonturen beleven. Dit springkussen in jungle stijl is uitgerust met een glijbaan, dus naast springen kunnen kinderen ook naar hartelust van de glijbaan glijden op dit springkussen.
Dit compacte springkussen is  3 x 3,5 x 2,7m (LxBxH) groot en kun je nu heel goedkoop huren bij Happy Rent Verhuur. 
Ook ideaal om binnen in een zaaltje te plaatsen bijvoorbeeld.
Door het dak worden kinderen beschut tegen zon en lichte neerslag.
Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen. Een echte topper!

Zelf Afhalen in Heerlen, Limburg

Je kunt dit prachtige springkussen goedkoop online huren en eenvoudig zelf afhalen in onze hoofdvestiging in Heerlen.

Dat kan indien mogelijk al de dag voordat je het springkussen huurt of de dag erna pas weer retour zodat je zo lang mogelijk van dit springkussen kunt genieten. De website houdt automatisch rekening met de periode in de prijsberekening. 
Opgerold is het springkussen western een kleine rol van +/- 120 * 60 cm. Het springkussen jungle is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt circa 75 KG

Zelf Opzetten & Afbreken

Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.
Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvang je een duidelijke instructie. Zie deze video om je ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken:

Laten leveren

Dit springkussen is zo klein, en zo eenvoudig op te zetten dat dit model enkel zelf op te halen is, we leveren dit model dus niet. Je kunt het kussen al de dag van te voren komen ophalen zodat je met alle gemak en alle tijd van de wereld dit springkussen kunt opzetten. Indien je een springkussen geleverd wilt hebben kijk dan naar de iets grotere modellen zoals bijvoorbeeld het 

Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door het keurmerkinstituut. en geschikt voor 4 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Als je dit prachtige springkussen in jungle thema wilt huren dan kun je dit nu eenvoudig online reserveren bij Happy Rent. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Extra dag = 50% Korting

Je kunt dit springkussen binnen 24 uur de dag voor de huur afhalen of de dag erna terug brengen, maar dat is nog niet alles. Als extra kers op de taart krijg je tevens extra korting op elke extra dag dat je dit springkussen huurt! Zeker ideaal als je het springkussen bijvoorbeeld een heel weekend wilt huren, dat is pas goedkoop! 

Prijs

Zelf ophalen Nu met 15% Afhaalkorting!

Borg: 0 EURO

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Handig

Veiligheidsinformatie: Lees voor alle informatie over het veilig gebruik van het springkussen dit document: Veiligheidsinstructie springkussen (NL) Tevens kun je op deze website van het kenniscentrum alle Voorlichtingsmaterialen raadplegen m.b.t. een opblaasbaar speeltoestel (ofwel: luchtkussen) 

Het maximale aantal gebruikers voor dit springkussen bedraagd: 6 personen in de aanbevolen leeftijdsgroep van 4 - 14 jaar. 

Leveringsinformatie: Vul de postcode in het winkelwagentje in om de prijzen van de bezorging en ophalen van het springkussen te berekenen. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor het huren van het springkussen, zoals de huurperiode, annuleringsbeleid, borgstelling en verantwoordelijkheden van jou als klant.

Tip

Leuk om bij dit springkussen te huren is onze rodeostier of bijvoorbeeld een stormbaan check  ook andere opblaasbare attracties die beschikbaar zijn voor verhuur. 

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het Springkussen Jungle geschikt voor alle leeftijden?

Het Springkussen Jungle is ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud, maar oudere kinderen kunnen er ook plezier aan beleven.

Hoe kan ik een Springkussen Jungle huren en wat zijn de kosten?

Via onze website kun je het Springkussen Jungle huren, als je de bestelling plaatst via onze website dan berekend deze automatisch voor u de kosten. u kunt dat eventueel selecteren dat u het zelf bij ons in Heerlen komt afhalen, dan krijgt u 15% korting.

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: