SPRINGKUSSEN HUREN NOORD BRABANT

SPRINGKUSSEN HUREN NOORD BRABANT

Een springkussen huren in Noord-Brabant was nog nooit zo leuk, je kunt jouw springkussen nu namelijk ook in Noord Brabant bij Happy Rent Verhuur in Gemert ophalen. Dus of je nu een springkussen wilt huren in Eindhoven, Helmond of Tilburg Happy Rent Springkussen Verhuur is altijd dichtbij! Een springkussen is leuk voor elk evenement!

Springkussen Noord Brabant

Je kunt jouw springkussen direct online huren op de website van Happy Rent, kies eenvoudig uit een van deze springkussens. Uiteraard kan Happy Rent jouw springkussen ook in heel Brabant leveren en ophalen. 

    

Klik hier voor alle: springkussens die je bij ons kunt huren. 

 

Springkussen te huur Noord Brabant

Uiteraard is het mogelijk het springkussen te huren en te laten leveren, dit kan in heel Noord Brabant en Limburg. Kies in het keuzemenu eenvoudig voor zelf ophalen of laten leveren en wij zorgen dat het springkussen van jouw voorkeur op tijd opgehaald of geleverd wordt op het juiste adres. Indien je een springkussen wilt huren in Noord Brabant adviseren we om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Onze professionals adviseren jou graag over de mogelijkheden bij het het huren van een springkussen in Noord Brabant. Naast online bestellen staan we je ook graag te woord per E-Mail: info@happyrent.nl of telefonisch: 085-002-0026 

Springkussen Huren

Bij het huren van een springkussen zijn een aantal zaken belangrijk, zo zijn alle springkussens van Happy Rent goedgekeurd aan de hoogste Europese norm (NEN 14960) en hiermee dus uiterst veilig! Bij elk springkussen is toezicht van een volwassen en bekwaam persoon verplicht, ook dient het springkussen altijd verankerd te worden en zijn schoenen, scherpe voorwerpen en eten taboe. Bij het huren van het springkussen dien je o.a. rekening te houden met de afmeting van het springkussen. Rondom het springkussen moet officieel 1 meter plaats zijn, tevens dient de blower constant aan te staan en dient je dus op de plaats een geaard stopcontact van 230Volt te voorzien. Eventueel kun je bij ons ook een kabelhaspel van 25 meter huren. 

Het huren van springkussens in Noord Brabant en in de rest van Nederland is heel eenvoudig kies het model van jouw voorkeur en klik op de bestelknop, de rest wijst zich vanzelf. Je kunt tevens veilig betalen via Ideal. 

Van een standaard springkussen tot springkussens met dak

Bij Happy Rent kun je de allerleukste luchtkussens huren. Je kunt een springkussen huren voor een kinderfeestje maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een Sarah pop huren, diverse zeskamp spellen, een stormbaan huren en nog veel meer diverse springkussens voor uw feest. Met de gaafste springkussens in de tuin bezorg je een geweldige dag voor jong en oud. Aan de weersomstandigheden kunnen wij helaas niets doen, mooi weer garantie zit er bij ons dan ook niet bij. Maar dit mag de pret niet drukken om een leuke stormbanen en springkussens bij ons te huren, onze producten kunnen namelijk tegen een lichte regenval. Wil je graag verzekerd zijn dat de kids geen natte koppies krijgen dan hebben wij ook springkussens te huur met een dak.

Klik hier voor alle springkussens die je kunt huren in Noord Brabant: http://www.happyrent.nl/springkussen-huren

Volg ons op Facebook, Instagram en twitter en blijf op de hoogte van al onze mooie springkussens en neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of stuur ons een berichtje.

Van Eindhoven tot Bergen op Zoom en van Uden tot Den Bosch Happy Rent springkussen verhuur levert in heel Noord, Oost, Zuid en West Brabant. Je kunt dus bij ons terecht voor springkusses stormbanen en nog véél meer! Zelfs wanneer je een Abraham pop wilt huren voor een toekomstige jarige of een van onze actieve luidsprekers voor het feestje zelf, neem dan contact op met ons.

Een aantal van onze springkussens worden geleverd vanuit Gemert, dit wordt gedaan door onze partner Crazy Air. 

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken