SPRINGKUSSEN HUREN UDEN

SPRINGKUSSEN HUREN UDEN

Een springkussen huren in UDEN was nog nooit zo eenvoudig, u kunt uw springkussen nu namelijk ook in Noord Brabant bij Happy Rent Verhuur in Gemert ophalen. Dus of u nu een springkussen wilt huren in EindhovenUden of Oss Happy Rent Attractie Verhuur is altijd dichtbij! Onze locatie in Gemert is nog geen 20 Minuten van Uden verwijderd en onze website geeft automatich de beschikbaarheid weer: 

U kunt uw springkussen direct online huren op onze website, kies eenvoudig uit een van deze springkussens. Uiteraard kan Happy Rent uw springkussen ook in heel Brabant leveren en ophalen. 

Klik hier voor alle: springkussens die u bij ons kunt huren. 

 

Springkussen Verhuur Uden

Uiteraard is het mogelijk het springkussen te huren en te laten leveren, dit kan in Uden maar ook in de rest van Noord Brabant. Kies in het keuzemenu eenvoudig voor zelf ophalen of laten leveren en wij zorgen dat het springkussen van uw voorkeur op tijd opgehaald of geleverd wordt. Indien u een springkussen wilt huren in de buurt van Uden adviseren we om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden bij het het huren van een springkussen in Noord Brabant. Naast online bestellen staan we u ook graag te woord per E-Mail: info@happyrent.nl of per WhatsappπŸ’¬

Springkussen Huren

Bij het huren van een springkussen zijn een aantal zaken belangrijk, zo zijn alle springkussens van Happy Rent goedgekeurd aan de hoogste Europese norm (NEN 14960) en hiermee dus uiterst veilig! Bij elk springkussen is toezicht van een volwassen en bekwaam persoon verplicht, ook dient het springkussen altijd verankerd te worden en zijn schoenen, scherpe voorwerpen en eten verboden. Bij het huren van het springkussen dient u o.a. rekening te houden met de afmeting van het springkussen. Rondom het springkussen moet officieel 1 meter plaats zijn, tevens dient de blower constant aan te staan en dient u dus op de plaats een geaard stopcontact van 230Volt te voorzien. Eventueel kunt u bij ons ook een kabelhaspel van 25 meter huren. 

Het huren van een springkussen in Uden is heel eenvoudig kies het model van uw voorkeur en klik op bestellen, de rest wijst zich vanzelf. U kunt tevens veilig betalen via Ideal, Pay Pal of Credit Card. 

Klik hier voor alle springkussens die u kunt huren in Noord Brabant: http://www.happyrent.nl/category/springkussen_huren

Van Eindhoven tot Uden en van Maasbree tot Den Bosch Happy Rent levert in heel Noord Brabant.