SNOWGLOBE VERHUUR

SNOWGLOBE VERHUUR

Bij Happy Rent verhuren wij tegenwoordig ook Snowglobes! En niet zomaar wat chineese goedkope sneeuwbollen, maar de echte gepatenteerde snowglobes van het brits bedrijf JBL. Dit bedrijf heeft de eerste opblaasbare levensgrote sneeuwbol waar personen in en uit kunnen ooit gemaakt en heeft het alleen recht op het produceren en verkopen van deze geweldige eyecatchers. Met trots hebben we van JBL de exclusieve dealership rechten in Nederland gekregen. Ook zijn wij het bedrijf in deze regio met de meeste ervaring in het verhuren van deze Snowglobes. U kunt er dus bij ons van op aan dat wij, samen met u, van uw evenement een spectakel gaan maken. 

Een snowglobe huren bij Happy Rent heeft nog een aantal extra voordelen, namelijk:

✓ Originele gepatenteerde Snowglobe®

✓ Veilige & Top Service

✓ Ideaal voor Branding

✓ Levering in heel Europa

✓ Offerte aanvraag mogelijk

EEN LEVENSGROTE SNEEUWKOGEL OP UW EVENT

Wilt u ook een Snowglobe huren? Neem dan altijd eerst even contact met ons op. Ons telefoonnummer staat rechtsboven op de pagina en we zijn 7 dagen per week van 9 tot 5 bereikbaar, maar u kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen naar info@happyrent.nl

Een levensgrote sneeuwbol trekt altijd veel aandacht van de bezoekers, vooral als men door heeft dat zij er in kunnen en foto's kunnen nemen. Bij Happy Rent kunnen we meer voor u betekenen dan alleen het leveren en opzetten van de snowglobe. Wij kunnen er voor zorgen dat op de foto's die de mensen nemen uw merk en/of logo komt te staan, wij kunnen foto's maken voor uw gasten en de snowglobe nog indrukwekkender maken dan hij al is. Lees hieronder meer. 

- Branding
De verschillende soorten snowglobes worden veel gebruikt voor het promoten van een merknaam, product of andere marketing doeleinden, omdat de achterwand en de banner rondom het 'voetstuk' van de sneeuwbol compleet kunnen worden vervangen door een door u aangeleverd ontwerp. Zo is de snowglobe al vaker door bedrijven als Disney, Tesco en Vodafone Duitsland gehuurd met een custom achterwand en/of rok gebruikt voor reclame acties en ander soort evenementen. 

- Fotoservice
U kunt ervoor kiezen om Happy Rent de fotoservice te laten organiseren. Een fotograaf neemt dan foto's van bezoekers in de snowglobe. U kunt vooraf kiezen of deze uitgeprint moeten worden in een mooi mapje of deze laten uploaden naar een Facebook account van uw bedrijf. Op de foto kunnen wij ook uw logo zetten. Op deze manier kunnen de mensen hun ervaring in de snowglobe delen met vrienden en familie die dan ook weer uw logo zien. De fotoservice heeft een vast tarief per uur, ongeacht de hoeveelheid foto's die gemaakt of geprint moeten worden. 

- Decoratiepakket
Happy Rent beschikt voor een groot aantal attributen die in of om de Snowglobe geplaatst kunnen worden om een nog groter 'wow factor' te creëren. In het pakket zijn verschilende formaten kerstmannen te vinden, rendieren,  kerstbomen en andere versieringen. Neem contact met ons op en informeer naar welke attributen momenteel in het decoratiepakket te vinden zijn. 

- Begeleiding door Happy Rent
Wij verhuren de snow globe niet zonder de begeleiding van ons eigen personeel. Wij kennen namelijk de snowglobe van binnen en van buiten. Ook zullen wij de gasten in en uit de snowglobe begeleiden en zorgen wij standaard voor het opbouwen en afbouwen van de Snowglobe. Het personeel werkt aaneengesloten uren en kan geboekt worden in het winkelwagentje. Het personeel van Happy Rent is vriendelijk, gedreven en creatief. Het Happy maken van u en uw bezoekers is onze hoogste prioriteit! De snowglobe neemt behoorlijk wat ruimte in beslag, gelieve dit veld leeg te laten voor de opbouw van de snowglobe.

SNOWGLOBE HUREN

Bent u inmiddels al om en wilt u een van onze geweldige snowglobes huren? Stuur dan een mail met alle belangrijke data, zoals van - tot wanneer u de snowglobe wilt hebben, waar, hoelang en van welke extra opties u gebruik wilt maken, naar info@happyrent.nl en wij zullen u een vrijblijvende offerte sturen. Ook kunt u ons altijd vragen stellen over de hoe-en-wat van de snowglobe. Ook kunt u naar de productpagina gaan van de snowglobe en op 'Bestellen' klikken om zo een ruwe prijsindicatie te krijgen. Of je de snow globe wilt huren in Amsterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nijmegen of zelfs het Verenigd Koninkrijk, alles is mogelijk.

Als je vragen hebt of je wilt graag een offerte aanvraag doen, neem dan contact op met onze klantenservice. Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk deze algemene voorwaarden hier.

Sneeuwbol huur

Er zijn verschillende soorten snowglobes op de markt met verschillende soorten doeleinden. Zo kun je een snowglobe bijvoorbeeld inzetten wanneer je in een winkelcentrum promotie wilt maken voor een bepaald merk, een sportvereniging of bijvoorbeeld Sinterklaas spellen. Het is ook een leuk idee om er een rode loper in te leggen en hier foto's in te laten maken, je kunt de foto's digitaal toegestuurd krijgen of uitgeprint in een leuk mapje. Een snowglobe kan ingezet worden tijdens de leukste feesten en evenementen, zelfs tijdens een Oktoberfest waar ze een bierpul schuiven over de lange tafels! Een Snowglobe is de mooiste eyecatcher!

Deze grote sneeuwbol kunnen wij in heel Nederland leveren. Van Nieuwerkerk Aan Den IJssel en Alphen Aan Den Rijn in Zuid Holland tot Gemert in Brabant en van Grongingen tot aan Den Haag. Wij krijgen aanvragen over de hele wereld, zelf het Verenigd Koninkrijk en Sint Maarten is ons niets te gek! Alle genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten en worden berekend na het invullen van jouw postcode.

Maak jouw event helemaal compleet met leuke zeskamp spellen, sumo worstelen, rodeo stier rijden, verschillende water attracties, voetbal attracties, diverse winter attracties, je kunt een stormbaan huren of kies voor een van onze fun food producten. Bij Happy Rent party verhuur ben je aan het juiste adres voor het huren van de leukste attracties. Via de website kun jouw favoriete attracties direct boeken en jezelf verzekeren van de leukste producten. Nu je er toch bent, verwelkom jij binnenkort een Sarah? Kom dan een Sarah pop huren bij Happy Rent. Zo weet je zeker dat de 50e verjaardag van Sarah fantastisch wordt!