SNOWGLOBE

SNOWGLOBE

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw evenement? Een toevoeging die men niet snel meer zal vergeten? Dan doet u er goed aan om een Snowglobe te huren bij Happy Rent. Als exclusieve verkoper en verhuurder van de gepatenteerde Snowglobes van het britse bedrijf JBL®, kunt u bij ons terecht over al uw vragen over het huren en kopen van de Snowglobes. 

De Snowglobe is een echte eyecatcher die voornaamelijk gebruikt wordt voor marketing doeleinden. De achtergrond van de snowglobes en de banner rondom het podium zijn namelijk compleet op verzoek aan te passen om uw merknaam of naam van uw event weer te geven. Ook is de Snowglobe geschikt voor andere doeleinden. Zo zijn wij vaker te vinden met onze snowglobes op kerstmarkten, bedrijfsfeesten en andere evenementen. 

LEVENSGROOTE SNEEUWBOL

De Sneeuwbol is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk de Standaard, de Mini en Midi. De afmetingen van iedere Snowglobe zijn terug te vinden op deze website. Type hiervoor in de zoekbalk rechtsboven aan de pagina ''Snowglobe''. In de Snowglobe kunt u uiteraard eigen decoratie plaatsen, maar ook decoratie door Happy Rent laten verzorgen. Wij hebben een groot aantal decoratieve artikelen die in of rondom de globe geplaatst kan worden. Bij de sneeuwkogel kan ook nep sneeuw meegeleverd worden. Deze dwarreld mooi rond wanneer de personen in de sneeuwbol deze op het blaasgat gooit. 

Nog een extra optie is een fotoservice die foto's kan nemen van alle deelnemers en deze ter plekke direct kan afdrukken en in een mooi mapje kan uitdelen. De fotografen van Happy Rent zijn ervaren en weten precies hoe zij de mooiste foto's kunnen maken van de deelnemers in de globe.

Verstandig is om altijd even contact op te nemen met Happy Rent over de mogelijkhedn binnen het decoratie pakket.

SNOWGLOBE HUREN 

Happy Rent verhuurd deze Snowglobe® in heel Nederland, Duitsland, België of waar dan ook in Europa! Tevens zorgen wij bij de huur voor de begeleiding. Wij bouwen deze Snowglobe voor u op en helpen de bezoekers in- en uit de attractie. De foto's die worden genomen door de fotoservice (wat compleet optioneel is) kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Zo kunnen de foto's direct geprint worden en optioneel in een bedrukte kaart meegegeven worden maar kunnen de foto's bijvoorbeeld ook per E-Mail of Social Media naar de bezoekers verstuurd worden. 

Huur de Snowglobe bij Happy Rent en u heeft er geen omkijken naar! De snowglobe wordt geleverd, opgebouwd, begeleidt, afgebroken en weer opgehaald. En als u ervoor kiest om de Snow Globe in Nederland te huren voor meerdere dagen, krijgt u 50% korting op de huurprijs van elke dag extra!

Wilt u een Snowglobe huren voor een langere periode eventueel in combinatie met foto service, of een custom achtergrond wilt dan kunt u het beste contact met ons opnemen per E-Mail: info@happyrent.nl of Telefonisch: 085-002-0026

Snowglobe verhuur