SNOW GLOBE NL

SNOW GLOBE NL

Happy Rent is de enige verhuurder van de gepatenteerde JBL Snow Globes in de Benelux. Bij ons kunt u ook deze Snow Globes inkopen. Deze nieuwe en orginele levensgrote sneeuwbollen brengt uw omgeving in een gezellige kestsfeer en is geschikt voor elk soort evenement of feest rondom de kerstperiode. Hieronder vindt u meer informatie!

DE SNOW GLOBE IN NEDERLAND

Deze sneeuwbol is een gepatenteerd product waarvan Happy Rent het exclusieve dealership bezit voor Nederland. Er passen zo'n 6 personen tegelijkertijd in en heeft ronddwarrelende sneeuw, wat de foto's gelijk een stuk leuker maakt! Dit product is leuk in winkelcentra, op festivals of bedrijfsfeesten. Ook is het een ideale eye-catcher om uw merk te promoten. Van product presentatie tot familie dag en van social media actie tot beurs attractie onze snowglobe trekt zeker weten alle aandacht! 

Wij verhuren deze Snow Globe in heel Europa, maar alleen met onze eigen begeleiding. Wij bouwen de Sneeuwbol voor u op en begeleiden de bezoekers naar binnen en naar buiten, zodat we de veiligheid van de bezoekers evenals ons eigen materiaal kunnen waarborgen. Ook verhuren wij onze eigen foto service. De bezoekers van de Snow Globe kunnen dan zelf binnen enkele minuten hun afgedrukte foto ophalen waar ook uw watermerk op kan komen te staan. Ook kunnen de foto's direct via facecbook of email naar de gasten gestuurd worden. 

Huur de Snow Globe bij Happy Rent Verhuur, heeft u er geen omkijken naar! De snowglobe wordt geleverd, opgebouwd, begeleidt, afgebroken en weer opgehaald. En als u ervoor kiest om de Snow Globe te huren voor meerdere dagen, krijgt u 50% korting op de huurprijs van elke dag extra!

EXTRA BRANDING MOGELIJKHEDEN

De Achterwand van de Snow Globe kan compleet worden vervangen door een achterwand met uw ontwerp erop. Hierdoor kunt u uw merknaam nog beter naar voren laten komen. Ook kan de "rok" die om de globe heen zit worden vervangen door een variant met bedrukking naar keuze. Beiden hebben een levertijd van een aantal weken, dus bestel deze samen met de globe ruim op tijd! 

Patent Informatie: UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060