SLUSH PUPPY MACHINE

SLUSH PUPPY MACHINE

Huur nu uw Slush Puppy Machine bij Happy Rent voor de lekkerste, beste en mooiste Slush Puppy Machines met Slush Mix voor op een verjaardag, communie feest of een buurtfeest. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze twee verschillende Slush Puppy Machines. Klik op de onderstaande afbeelding om gelijk uw Slush Puppy Machine te bestellen.

*Getoonde prijzen kunnen afwijken van actuele prijs

SLUSH PUPPY MACHINE HUREN

Veel mensen waren u al voor en hebben een Slush Puppy Machine bij Happy Rent gehuurd. Lees hier onder waarom zoveel mensen een Slush Puppy Machine hebben gehuurd bij Happy Rent.

 

Top Service!
Bij Happy Rent zitten wij 7 dagen per week op uw telefoontje te wachten.

Direct Online Reserveren
Bestellen kan heel eenvoudig via onze webshop. Gewoon online bestellen en betalen!

 ✓ Altijd Schoon

Voor ons is de reinheid van onze machines erg belangrijk.

 

 SLUSH PUPPY MACHINE HUREN BIJ HAPPY RENT

Het huren van een Slush Puppy Machine was nog nooit zo makkelijk als nu. Wanneer u via onze website een Slush Puppy Machine wilt huren, hoeft u alleen maar op de grote afbeelding bovenaan de pagina selecteren . Bij ons hoeft u, in tegenstelling tot veel van onze collega verhuurbedrijven, niet eerst een prijsopgave of offerte aan te vragen. Bij ons kunt u direct online bestellen en betalen per iDeal, Creditcard. Ook is een betaling per factuur mogelijk. Heeft u vragen? Dan kunt u van maandag tot en met zondag tussen 9:00 en 17:00 uur. Vragen kunnen ook worden gesteld via mail contact of via een Whatsapp bericht.

Happy Rent Verhuur kan deze slush puppy machine in heel Nederland leveren, dit gebeurd al de dag van te voren in een handige flightcase. U kunt deze slush puppy machine dus huren in zowel Amsterdam als in Eindhoven maar ook in bijvoorbeeld Utrecht of Den Haag. Het is echter ook mogelijk de slush puppy machine zelf ophalen in een van onze vestigingen. Dit kan in:

- Heerlen bij Landgraaf

Binnen Limburg kan personeel van Happy Rent ook de machine begeleiden en dus op locatie ijskoude slush maken. 

Het tijdstip van ophalen en terug brengen wordt in overleg bepaald afhankelijk van de beschikbaarheid en openingstijden

 

Onze Machines

In ons assortiment hebben wij twee Slush Puppy Machines, namelijk de grote Machine van 2 x 10 liter en de kleine Machine van 2 x 6 liter. Beide zijn het top apparaten waarmee al je gasten kan voorzien van een lekker koud drankje op een warme zomer dag. Onze machines zijn voorzien van zowel een koel- als een vriesfunctie waardoor ook andere dranken eruit geserveerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld melk of vruchtensap. 

Ook kunnen de machines gebruikt worden om alcoholische dranken te maken. Uiteraard is het belangrijk dat de machines goed worden schoongemaakt na gebruik. Instructies over gebruik en hoe de machines moeten worden schoongemaakt vindt je terug op deze website door bovenaan de pagina op ‘Gebruikshandleiding’ te klikken. Zoals ook in de handleiding staat aangegeven is het handig om de Slush Puppy Machines, ook wel Granita machine genoemd, worden door heel Nederland geleverd en opgehaald voor een vast laag tarief.

 

 

Slush Machine klein                  Slush Machine groot