ORIGINEEL COMMUNIEFEEST THUIS

ORIGINEEL COMMUNIEFEEST THUIS

Wanneer uw zoon of dochter zijn communie doet, is het natuurlijk tijd voor een feest! Nodig alle vrienden en familie uit om samen deze speciale dag te vieren. Klik snel op de onderstaande afbeelding om alle ons idee van een ideale communie te bekijken. Meer dan dat heeft u niet nodig voor het leukste communiefeest bij je thuis!

HUREN BIJ HAPPY RENT

Wij maken u graag blij! En dat valt te zien. Met meer dan 100.000 blije mensen op de teller, hoor ik u al denken, waarom huren zoveel mensen hun artikelen bij Happy Rent? Nou dat komt door onze 4 unieke eigenschappen!

✓ Online bestellen
Bij Happy Rent kunt u eenvoudig online uw artikelen bestellen en direct online betalen via iDeal of Creditcard. Ook kunt u gelijk de voorraad bekijken en uw extra opties invullen. 

✓ Altijd Schoon en droog 
Bij Happy Rent controleren wij alle producten voor en na de huur periode zodat wij u altijd kunnen verzekeren dat u een schoon en droog artikel van ons in ontvangst kunt nemen. 

✓ Top-Service 
Heeft u vragen over het huren van een stormbaan, dan staat ons team voor u klaar! Voor ons staat het laten slagen van uw event bovenaan! Daarnaast kunt u ons ook nog eens appen voor al uw vragen, waarop wij objectief antwoordt zullen geven! Wij reageren snel op uw mailtjes en wanneer u ons buiten kantoor uren belt en een voicemail bericht achterlaat. Zullen wij u de eerst volgende werkdag terugbellen.

✓ Kwaliteit 
Het is ons ter oren gekomen dat sommige van onze collega verhuurders het niet zo nou nemen met de staat waarin de stormbanen verkeren wanneer zij deze verhuren. Dit geeft als resultaat dat vaak mensen daar artikelen hebben gehuurd die nog nat en vies waren van de vorige verhuurder, wat niet alleen vervelend is, maar ook nog eens gevaarlijk vanwege de gladheid! Bij Happy Rent doen we dat anders. Elke keer wanneer een stormbaan terugkomt, controleren wij deze grondig op viezigheid of vocht. Wanneer wij niet tevreden zijn over de staat van de stormbaan, zetten wij deze op, maken we hem volledig schoon en laten we hem drogen. Hierdoor kunnen wij u keer op keer verzekeren dat u bij ons alleen de beste en veiligste stormbanen kunt huren. COMMUNIE IDEEËN

De beste communie ideeën zijn de ideeën waar u zelf opkomt. Klinkt natuurlijk een beetje vervelend maar echt origineel is het niet wanneer u er niet zelf op bent gekomen. Gelukkig kunnen wij u een eindje op weg helpen. Want een goede manier om op ideeën te komen is door op zoek te gaan naar zaken die u kunt huren of kopen. Inspiratie opdoen dus! Hier hebben wij een paar leuke ideetjes opgesomd om uw inspiratie een boost te geven.

1: Popcornmachine 

Bent u wel eens op een communie geweest waar u een popcornmachine te vinden was? Nee? Wij ook niet! Heel origineel dus om een popcornmachine bij Happy Rent te huren om uw kind gelukkig te maken. Heel eenvoudig te gebruiken en met een oud Amerikaans uiterlijk ziet hij er nog leuk uit! Het is bijna of u in de bioscoop staat, maar dan in uw eigen achtertuin. Een echte gouden tip! Je kunt ook leuke zakjes met popcorn maken, een leuk aandenken voor de kids. De popcorn wat overblijft mag je in doggy bags mee naar huis nemen. Klik snel eens op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over dit geweldige product.

 

Andere leuke en lekkere FunFood artikelen vindt u ook op onze website, Zoals bijvoorbeeld de Suikerspinmachine en de Slushpuppy  machine.

 

2: Communie pakket van Happy Rent

Wilt u moeite en kosten besparen? Boek dan nu het communie pakket van Happy Rent! In het pakket zit een springkussen, een helium tank met 30 ballonnen en de popcornmachine met 100 porties aan popcorn inbegrepen. Door dit pakket te boeken bespaart u meer dan 30 euro en een hoop uitzoek werk over de leukste verhuurbare artikelen. Vind meer informatie door op de onderstaande afbeelding te klikken.

 

3: Oud is het nieuwe origineel

De heilige communie is al een zeer oude traditie waarvan het principe voor vele jaren onveranderd is gebleven. Om de uitvoering van deze oude traditie te vieren, is het misschien een leuk idee om oude spellen te spelen! Zo heeft Happy Rent spellen als Waterkakken, Spijkerbroekhangen  of de spellen in ons spellenpakket

Leuke ideeën voor een onvergetelijk communiefeest

Een leuk communiefeest thuis organiseren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn! Bij Happy Rent kun je de leukste attracties en spellen huren voor het feest van jouw zoon of dochter. De organisatie van je communiefeest kun je zelf regelen of natuurlijk overlaten aan de meter en peter van de kleine spruit. Wie de organisatie van je communiefeest ook op zich neemt, bij Happy Rent is iedereen aan het juiste adres. Om het feest vlekkeloos te laten verlopen moet je natuurlijk zorgen dat de kids veel plezier hebben. Dit kan met een leuk springkussen, spellenpakket of een popcornmachine. Als je het feest thuis organiseert kunnen wij al deze producten op jouw adres komen leveren. Wil je liever een communiefeest organiseren op een andere locatie, dan kunnen wij de producten ook daar komen leveren.

Onze producten kun je gebruike voor een communie of lentefeest. Aangezien communies vaak in de lente gehouden worden kun je het dus ook een lentefeest noemen. De communie en lentefeesten worden het allerleukst met producten van Happy Rent.