RODEO STIER HUREN

RODEO STIER HUREN

Opzoek naar een goedkope rodeostier in Zuid-Limburg? Bij Happy Rent Attractieverhuur in Heerlen huur je nu heel goedkoop een ijzeren rodeo stier. Deze rodeostier is geschikt voor zowel jong als oud en zorgt voor uren speelplezier 

HAPPY RENT RODEOSTIER VERHUUR

Een rodeostier huurt u natuurlijk u natuurlijk bij Happy Rent, net zoals vele voor u. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor het huren van een rodeostier bij Happy Rent?

✓ Online Reserveren Bij ons kunt u online de totale kostprijs voor het huren van een rodeostier inzien door de rodeostier in het winkelwagentje te plaatsen, het aantal uren begeleiding te selecteren en uw postcode op te geven. Vervolgens kunt u direct betalen via iDeal, creditcard of voorafovermaken (factuur).

✓ Top Service Onze klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar gedurende kantooruren voor al uw vragen. Buiten kantooruren kunt u altijd een mail of een whatsapp berichtje sturen waarop wij de volgende ochtend antwoord zullen geven.

✓ Ervaring Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller in het verhuren van de rodeostier en andere attracties, kunnen wij u garanderen dat ons personeel de veiligheid tijdens het gebruik van de attractie zal waarborgen.

Voor jong en oud 

Deze goedkope rodeostier van Happy Rent is geschikt voor zowel jong als oud. Voor de ietwat jongere deelnemer kunnen we het moeilijkheidsniveau verlagen waardoor het net iets leuker spelen is en voor de volwassenen of de meer ervaren deelnemers kunnen we het moeilijkheidsniveau verhogen en zelfs handmatig besturen. Onze medewerkers kiezen op deze stand dus zelf hoe de grote rodeostier beweegt en voorkomen hiermee dat mensen een patroon gaan zien. Een echte uitdaging dus!

Tijdmeting 

Deze goedkope rodeostier van Happy Rent is uitgerust met een tijdmeting mechanisme waardoor je gemakkelijk op het einde van je evenement of verjaardag kan zien wie het langst op de rug van deze stier gezeten heeft. Geef deze cowboy een prijs om je feest toepasselijk af te sluiten

Wat heeft deze rodeostier nodig? 

Om de rodeostier te kunnen opzetten moet aan de volgende eisen voldaan worden:

- Een vrije gelijkvloerse doorgang van 1,40 breed (geen trappen) - Een vrije stroomgroep 220 Volt / 3.000 Watt. (min. 16 Ampère.)  - Een ruimte van minimaal 5 meter breed, 6-7 meter lang en 2,8 Meter hoog.

De rodeostier wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower. Dit Europees keurmerk krijg je niet zomaar. Onze blowers voldoen aan de hoogste eisen. Zo zijn ze 100% veilig en zelfs waterdicht waardoor ze ook in regenachtiger te gebruiken zijn. 

Veiligheid 

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop.  Deze rodeo stier voldoet aan de laatste keuringseisen, daarbij is onze stier voorzien van een veiligheidssensor en een noodstop. Val je van zijn rug af wees dan niet bang voor schrammen want onze stier wordt geleverd met een zacht kussen die je val breken zal. 

Rodeostier Huur

De huur van de rodeostier is verschillende per locatie, in Brabant kun je een rodeo huren vanaf € 239 en in Limburg vanaf € 275. De machinsche stieren verschillen een beetje kwa uiterlijk maar zijn allemaal even leuk! Uiteraard kun je bij de rodeostier huren voor een verjaardagsfeest of een communiefeest en je kunt bij Happy Rent ook een springkussen huren. Organiseer je de rodeostier voor een jarige abraham of sarah? Dan kun je ook een pop huren om de jarige extra in het zonnetje te zetten.