POPCORNMACHINE HUREN GOEDKOOP

Popcornmachine Huren Goedkoop

Ben jij opzoek naar een mooie popcornmachine met nostalgische kar die je goedkoop kunt huren? Klik op onderstaande afbeelding en reserveer deze popcornmachine snel want weg = weg! Het was nog nooit zo makkelijk om een popcornmachine te huren.

Popcornmachine Huren Goedkoop

 

Popcornmachine

Onze popcornmachine is qua uiterlijk vaak gekopieerd vanwege zijn prachtige uitstraling, bij Happy Rent Verhuur verhuren we echter alleen het origineel van het Amerikaanse A-Merk Gold Medal®. Laat je niet misleiden door imitatie machines uit China, deze zien er bijna hetzelfde uit maar zijn niet betrouwbaar en hebben vaak een veel lagere capaciteit. Een aantal voordelen van onze machine zijn:

  • Grotere Capaciteit (8 Oz)

Veel popcorn machine die te huur worden aangeboden zijn slechts 4 Oz of 6 Oz, onze Popcornmachine is een 8 Oz Machine, dus vaak dubbel zo veel capaciteit. Met onze popcorn machine maak je dan ook maar liefst 110 porties per uur en staan je gasten dus niet onnodig lang in de rij te wachten op hun verse popcorn 

  • Hoge kwaliteit

Onze Amerikaanse popcornmachine is van hoogwaardige materialen gemaakt waardoor deze ook betrouwbaar is. We horen vaak genoeg dat bij andere machines de roerstaaf in een keer afbreekt, het verwarmingselement uitvalt of dat de popcorn aanbrand. Dit zal met onze machine nooit gebeuren. Tevens worden al onze machine goed onderhouden en geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing

  • Gebruiksgemak

Onze popcornmachines zijn zeer eenvoudig in gebruik en er is nagedacht over een optimaal praktisch functioneren. Zo hoef je nergens schroeven los te maken om de machine schoon te maken en kiep je de popcorn pan automatisch terug in het tandwiel. Een kind kan de was doen. Zo maak je binnen een handomdraai super verse popcorn.

 

Popcorn Machine Huren

Bij Happy Rent kun je deze prachtige popcornmachine direct online huren, klik boven op de afbeelding of op deze link: popcornmachine huren. Je kunt in de webshop direct de datum selecteren en zien of de popcornmachine nog beschikbaar is. Vervolgens kun je de machine ook direct online reserveren, betalen kan veilig via Ideal, Credit Card of Mister Cash. Een aantal voordelen van huren bij Happy Rent

  • Direct online reserveren

Je kunt de machine 24 uur per dag bestellen op onze website, daarnaast zijn we direct bereikbaar via zowel Mail, Telefoon, Skype als Whatsapp. We reageren doorgaans heel snel op al je vragen en staan je vriendelijk te woord. 

  • Levering in heel Nederland

We kunnen deze popcornmachine in heel Nederland leveren, dus of je nu een popcornmachine wilt huren in Amsterdam of Den Haag onze transporteur brengt de popcorn machine al de werkdag van te voren en haalt hem de werkdag na de huur ook weer bij je op. Daarnaast hebben we ook nog een afhaalpunt in Heerlen.

Ook hier kun je de machine al de werkdag voor de huur ophalen en de werkdag na de huur terug brengen zonder extra kosten. Check zeker ook even de openingstijden 

  • Ingrediënten

Bij Happy Rent bestel je ook direct alle ingrediënten die je nodig hebt bij je popcornmachine. De standaard toebehoren zoals Maïs, Olie, Suiker en zakjes bestel je eenvoudig direct als complete set voor 100 porties popcorn, of een veelvoud daarvan. Maar we hebben nog meer! Wat dacht je van mooie popcornbekers of een leuk markt kraampje om je gasten net die extra beleving te bieden? 

  • Top Service

Bij Happy Rent popcornmachine verhuur vinden we het vooral belangrijk dat je blij wordt van onze producten en dienstverlening, we houden zelf ook van popcorn en doen er dus alles aan om je blij te maken. Mocht er tijdens het gebruik iets gebeuren dan zijn we direct bereikbaar en zullen we er alles aan doen om de problemen zo goed en snel als mogelijk op te lossen.

  • Altijd Gecontroleerd

Om problemen te voorkomen wordt elke machine na elke verhuur getest, gecontroleerd en gereinigd. Zo weten we zeker dat we je een machine mee geven die 100% in orde is, en je dus nooit voor verassingen komt te staan. 

  • Met Begeleiding

Uiteraard is het ook mogelijk dat ons personeel bij jou op locatie popcorn komt bakken. We nemen alles mee wat we nodig hebben, serveren je gasten de heerlijkste popcorn en nemen ook alles weer vies mee terug. Boek eenvoudig het aantal uren begeleiding bij je bestelling, bij transport dien je dan wel te kiezen voor "geleverd en opgehaald door Happy Rent". Ook kun je zelf aangeven of je nog extra porties wil laten maken door de begeleider.

 

Goedkoop 

Natuurlijk wil je nooit te veel betalen voor het huren van een popcornmachine, uiteindelijk draait het wat ons betreft niet alleen om de aller laagste prijs. Een popcornmachine huren die super goedkoop is maar er na een uur er mee ophoudt bij een bedrijf dat niet bereikbaar is kan voor een hoop onnodige frustratie zorgen. 

Bij Happy Rent kun je heel goedkoop een hele goede machine huren en profiteer je van een professioneel bedrijf met een top service. Onze popcornmachine ziet er daarnaast super leuk uit en wordt geleverd inclusief kar. Je huurt deze prachtige popcorn machine voor maar € 85 excl. btw. 

 

Compleet feestje?

Maak je feestje helemaal compleet met nóg meer attracties van Happy Rent. Rol de rode loper uit, zet verschillende hollandse spellen klaar, start de voetbal attracties op en kom een springkussen huren bij Happy Rent (een stormbaan huren kan natuurlijk ook). Zien we jou snel bij de organisatie van jouw spetterend feest?

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk hier de algemene voorwaarden.