Poffertjesplaat

Omschrijving

Poffertjesplaat Huren

Met onze 50 dops poffertjesplaat maak je eenvoudig tot 1.000 poffertjes per uur. Je kunt deze poffertjesplaat huren bij Happy Rent Verhuur eventueel ook met poffertjeskraam te huur. Deze poffertjespan is ideaal voor bijvoorbeeld een kerstmarkt maar ook leuk voor elk personeels- of kinderfeest. Deze poffertjesplaat is los te huren zodat je zelf heerlijke poffertjes kunt maken. Je kunt bij ons ook de ingredienten mee bestellen, lekker makkelijk! Het maken van poffertjes is heel eenvoudig met onze poffertjesplaat die werkt op normale stroom. (2.200 Watt / 230 Volt)

Poffertjesplaat Huren

Geleverd en opgehaald in heel Limburg

De poffertjesplaat kan door Happy Rent Verhuur op elk adres in Limburg geleverd en opgehaald worden. Dit kan gratis al de dag van te voren. Na de huurperiode wordt de poffertjespan weer bij jou opgehaald.
De transportkosten worden automatisch berekend in het winkelwagentje zodra je de postcode invult. 
De poffertjesplaat dient weer schoon geretourneerd te worden. 

Poffertjesplaat Huren

Zelf Ophalen

Je kunt de poffertjesplaat al de dag voor de huur komen ophalen of de dag erna retourneren. Dit kan in onze vestiging in Heerlen.

De poffertjes plaat dient de dag na de huurperiode weer schoon geretourneerd te worden.

Binnen 24 uur betaal je tevens niets extra!

Poffertjeskraam Huren

Je kunt naast deze poffertjesplaat ook onze poffertjeskraam huren, ideaal om de verkoop van poffertjes te stimuleren of om extra uitstraling te geven aan jouw braderie of evenement. Onze poffertjeskraam is eenvoudig op te zetten en ziet er super leuk uit! 

Zelf poffertjes met onze poffertjesplaat maken

Met onze poffertjesplaat is het heel eenvoudig om zelf poffertjes te maken. Met een baktijd van maar 3 minuten kun je heel veel gasten voorzien van de lekkerste poffertjes.

Ingrediënten

Wij leveren ook de geschikte ingrediënten en toebehoren bij de poffertjeskraam.
We verkopen de lekkerste poffertjesmix per 100 porties, deze is kant en klaar en hier hoef je dus enkel nog water aan toe te voegen.
Onze klanten zijn er enthousiast over de smaak!
Tevens leveren we speciale olie met boter smaak bij de poffertjes plaat wat zorgt voor de typische smaak van poffertjes.
Als je bij de huur van de poffertjes plaat ook de ingrediënten koopt krijg je gratis een handige dispenser en beslagkom met garde in bruikleen.


Poffertjespan Online Huren

Indien je nu al zin hebt in een heerlijke poffertjes dan kun je deze onze poffertjesplaat maar beter snel reserveren! Dit kan nu eenvoudig online. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Prijs:
Zelf ophalen: Huur losse dag: 75 EURO

 

Opties:

Geleverd en opgehaald: Afhankelijk van jouw postcode vanaf 25 EURO

Extra dag = 50% korting! 

Ingrediënten per 100 porties: 35 EURO

Toebehoren Los: € 15

Kraampje: € 49

Borg
Borg: € 100

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.
Stroomverbruik: 2.200 Watt (1 * 230 Volt)

Gewicht: 25,2 kg

Beoordeling:

Anita en Ruben Pofferdory Central
vrijdag 3 februari 2017

Happy rent is een uitermate servicegericht bedrijf met een duidelijke intentie alles voor de klant uit de kast te halen. We waren er heel blij mee! Dank Guido!

Prima service
Pluspunten:Meedenkend en ready to go!
Verbeterpunten:

Anne Müller
zondag 20 december 2015

Ausleihe Poffertjesplatte gut geklappt

Bestellung, Lieferung und Abholung hat alles bestens geklappt.
Pluspunten:rechtzeitige Lieferung und Abholung,Dosiertrichter und Teigmischung mitgeliefert,gute Poffertjesplatte trotzt Einbrennungen,leckere Teigmischung
Verbeterpunten:Verpackung der schweren Poffertjesplatte,Backempfehlung: Erfahrungsgemäß auf niedrigster Temperatureinstellung gut geölt,Kosteneinsparung durch Verzicht auf versicherten Versand,Kosteneinsparung durch angemessene Teigmengenbestellung (Anfänger 50Port./Abend)

Gaby Dickmeis
dinsdag 21 maart 2023

Highlight

rundum super, Bestellung, Abwicklung - der Service war toll und unkompliziert
Die Maschine war das absolute Highlight auf der Party
DANKE
Pluspunten:Betreuung +++
Verbeterpunten:keine