Skilat lopen kopen

Omschrijving

Oud Hollandse spellen kopen

Skilat Lopen kopen?

Koop nu deze mega skilatten bij Happy Rent Verhuur en ga met 6 personen de race aan tegen het andere team. Dit skilatlopen spel is ideaal voor een zeskamp of sportdag. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Skilopen 6 persoons

Je zet een eigen parcour of afstand af en het team dat als eerste met 6 personen op de skilatten aankomt is de winnaar. Extra leuk om het parours voor het skilat lopen nog moeilijker te maken is een vaste route via pionnen uit te zetten of door het team over verschillende ondergronden te laten lopen. Ook kunnen de deelnemers geblinddoekt worden waardoor er op aanzijzingen gelopen moet worden. 

Elke set skilat lopen bestaat uit 2 skies, ook wel ski latten genoemd. Per set kunnen 6 personen deelnemen, als je twee sets koopt is dit dus voldoende voor 12 deelnemers per keer. Het skilatlopen is geschikt voor deelnemers vanaf +/- 7 jaar. 

Het skilat lopen is uitgerust met grote banden waar iedereen met zijn schoenen in past. Als het spel van start gaat zal het team zelf gelijktijdig eerst het linker of rechterbeen moeten optillen en naar voren bewegen alvorens het andere been te verplaatsen om zo naar voren te komen. Het team dat het beste samenwerkingsgevoel en ritme heeft zal waarschijnlijk als eerste over de finish komen.

Dit spel is standaard op vooraad in onze hoofdvestiging in Heerlen, Limburg. Uiteraard kunnen we dit spel ook leveren en ophalen in combinatie met andere spellen of attracties.  

Prijs per paar: €190,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Spellen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit spel te leasen bij Happyrent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happyrent heb je heel voordelig een top spel voor een vaste lage prijs per maand. Zo huur je dit spel al vanaf €0,93 per dag! 🥳

voor meer informatie bezoek je onze lease pagina: klik hier

Tip:

Bij Happy Rent zijn al onze producte geschikt voor verkoop; denk bijvoorbeeld aan een klimtoren of het altijd spannende kratstapelen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via Whatsapp💭!

Beoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: