SPRINGKUSSEN ABONNEMENT

SPRINGKUSSEN ABONNEMENT

Een nieuwe formule die geïntroduceerd is bij Happyrent; het SPRINGKUSSEN ABONNEMENT. Met een springkussen abonnement lease je heel voordelig een springkussen naar keuze voor een vast laag bedrag per maand. Zo huur je bijvoorbeeld al een springkussen disco vanaf €5,47 per dag bij een contract periode van twee jaar. 

Als ondernemer heb je het hele jaar door ouders met kinderen rondlopen die allemaal opzoek zijn naar vermaak. Nu is het erg handig om een springkussen klaar te hebben staan wanneer een gezin, bij een lange dag shoppen, de kinderen achter kan laten bij een groot kleurrijk springkussen om zelf nog een hapje te gaan eten, of om nog even goed met uw vertegenwoordiger te spreken. Zo worden de kinderen vermaakt en kunt u extra omzet genereren. Hier verbeter je niet alleen het bedrijfsimago mee, want een springkussen abonnement biedt nog meer voordelen:

* Geniet van een vast laag bedrag per maand ( slechts 1,5x de daghuur)
* Jaarlijkse controle en onderhoud van het springkussen
* Kostenloze opslag in de winter
* Tussentijds wisselen van model
* Eigen reparatie service
* Geen eigen investering nodig 

Vast laag bedrag per maand
Je betaald 1,5 - 2 dagen aan huur voor de hele maand! Bij een 2 jarig contract betaal je 1,5 x de daghuur en bij een 1 jarig contract betaal je 2 x de daghuur per maand. Je betaald dus 12 of 24 maanden lang een vast laag bedrag dit bedrag is inclusief:

Hoogwaardig materiaal - Jaarlijkse controle en onderhoud
Wij verrhuren enkel springkussens van de hoogste kwaliteit zodat deze extra lang meegaan en het een en ander verdragen kunnen zonder kapot te gaan. Het is wettelijk verplicht om een springkussen elk jaar te controleren en te onderhouden. Wij houden controleren het springkussen, werken het logboek bij, ontsmetten het en repareren mogelijke gebreken.

Praktisch - Kostenloze opslag in de winter
Aan het einde van de zomer kunnen wij het springkussen komen ophalen en zorgen wij voor de gratis opslag ervan. Zo ligt het niet in de weg.

Flexibel - Tussentijds wisselen van model

Je zit niet vast aan hetzelfde model springkussen gedurende de contractperiode. Het is mogelijk om tussentijds te wisselen. Wij berekenen in dat geval enkel de transportkosten. Het is mogelijk om te upgraden niet om te downgraden. Je kunt dus beginnen met een klein model en later verder met een grotere. 

Betrouwbaar - Eigen reparatie service
Je hoeft je geen zorgen te maken over schade, we hebben een eigen reparatie service en kunnen kleine schades direct herstellen. Voor kleine schades of schades die het gevolg zijn van normale slijtage worden tevens geen extra kosten in rekening gebracht. Voor schades door bv. vandalisme of verkeerd gebruik worden de reparatiekosten wel berekend.

Snel en Flexibel - Geen eigen investering nodig
Er hoeft niet direct een groot bedrag te investeren maar laat het springkussen zichzelf terug verdienen. Met 1-2 kopjes koffie extra heb je het springkussen er al uit! Een springkussen trekt aandacht en kinderen kunnen zich urenlang amuseren terwijl de ouders nog een drankje, ijsje of hapje bestellen. Probeer het uit en ervaar hoe een luchtkussens als een ware magneet op kinderen functioneert.

geïnteresseerd in Happylease? Neem dan contact met ons op via info@happyrent.eu