OPSLAGRUIMTE HUREN ZUID LIMBURG

OPSLAGRUIMTE HUREN ZUID LIMBURG

Deze opslagcontainers kunnen wij in heel Zuid Limburg komen leveren. Dus kom je uit de buurt van Heerlen, Maastricht, Susteren of Roermond? Geen dorp is te ver voor Happy Rent. Deze opslagcontainer heeft een inhoud van 33,2 kubieke meter en nú te huur voor slechts € 4,50 per dag! Wil je meer informatie over een van onze opslagcontainers? Klik dan op de afbeelding hieronder: โคต๏ธ

Dit is dé kans om heel eenvoudig en super snel een opslagcontainer te huren bij Happy Rent. Klik op bovenstaande afbeeldingen en volg de stappen, het wijst voorzich. Wij hebben containers met een oppervlakte van 20 ft en een inhoud van ruim 33 kubieke meter én we hebben containers van 40 ft met een inhoud van ruim 67 kubieke meter. Genoeg ruimte voor jou dus! Je kunt er voor kiezen om de container op ons bedrijventerrein op De Beitel in Heerlen te komen vullen óf wij kunnen de container op jouw gewenste locatie komen leveren zodat jij al je spullen dicht bij huis hebt. Je huurt de container voor minimaal 1 maand en daarna kost het slechts €4,50 per dag. Waar wacht je nog op? Klik snel op de afbeelding!

Opslagruimte huren in Zuid Limburg

Overal in Zuid Limburg kunnen wij een opslagcontainer bij jou komen leveren, benieuwd naar onze voordelen? Kijk dan verder!

๐Ÿ“ 33,2 m3! 

๐Ÿ’ฆ Wind- en waterdicht โœ… 100% droog!

๐Ÿ‘ 33% Goedkoper dan een storage box

๐Ÿ›’ Direct online reserveren

๐Ÿ˜ Super Service

De containers zijn erg groot en zwaar, deze komen wij daarom ook leveren met een grote vrachtwagen + laadkraan ๐Ÿš›. Het is dus van groot belang dat er genoeg ruimte is om te kunnen draaien, lossen en bewegen. Weet je niet helemaal zeker of je überhaupt een container mag plaatsen op jouw oprit? Vraag het dan voor de zekerheid bij jouw gemeente na, zo ben je er zeker van dat je geen boete kan oplopen.

Week levering in zuid Limburg

Het milieu is erg belangrijk en daarom maken wij de keuze om onze containers milieuvriendelijk bij jou thuis af te komen leveren. Dit doen wij door verschillende transporten te combineren. Wij leveren de container op een doordeweeksedag, onze chauffeur komt bij jou leveren wanneer hij al in jouw buurt moet zijn. Zo wordt het dus milieuvriendelijker én een stukje goedkoper. Wij kunnen de container dan leveren voor € 200 excl. btw. Wil je nou tóch op een specifieke dag jouw container aan de deur hebben staan dan is dat zeker mogelijk, hier komen dan wel extra kosten bij kijken. In totaal zullen de kosten dan ongeveer € 925,- excl. btw zijn. 
 
Heb je vragen over het huren van een opslagcontainer? Wil je meer informatie? Of wil je gewoon een leuk praatje maken met ons? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag verder. Je kunt ons een e-mail sturen naar info@happyrent.eu of stuur ons een WhatsApp berichtje met jouw vragen. Grijp de kans en boek nú een opslagcontainer bij Happy Rent!