OPSLAGRUIMTE HUREN DEN HAAG

OPSLAGRUIMTE HUREN DEN HAAG

Nieuw!! Wij kunnen deze opslagruimte ook super goedkoop leveren in Den Haag! Huur deze opslagcontainer met 33,2 kubieke meter voor slechts € 4,50 per dag. Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding:

AFBEELDING

Snel een opslagcontainer van 20 ft huren? Dat kan alleen bij Happy Rent. Dan krijg jij de volledige beschikking over de hele container met een inhoud van maar liefst 33 kubieke meter en 14 m2 vloeroppervlak. Je mag deze opslagruimte zelf komen vullen en afsluiten met een eigen slot. Je huurt voor minimaal 1 maand, na deze maand betaal je € 4,50 per dag en kun je altijd opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Jouw container staat aan de Beitel in Heerlen op ons containerpark. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw container. Klik op bovenstaande afbeelding om de container direct bij ons te huren, of klik op deze link: Opslagcontainer huren 20ft


Opslagruimte huren Den Haag

Deze opslagruimte is eenvoudig te huur en leverbaar in Den Haag en omstreken. Check hieronder onze voordelen:

Je kunt deze opslagruimte eenvoudig huren en laten leveren in Maastricht en omgeving. Onze voordelen: 

πŸ“ 33,2 m3! 
πŸ“Ή Voorzien cameratoezicht en een slotkast (lockbox) 

πŸ’¦ 100% droog! Wind- en waterdicht

πŸ‘ 33% Goedkoper dan een storage box
πŸ›’ Direct reserveren via onze website
😁 Uitstekende Service

Wij komen met een grote vrachtwagen mét laadraanπŸš›. Kan deze grote jongen gemakkelijk laden en lossen op jouw gewenste locatie? Dan is dat fijn! Wij hebben namelijk genoeg ruimte nodig om de container te kunnen lossen en te manoeuvreren. Weet je niet zeker of je een zeecontainer bij jou mag plaatsen? Check het voor de zekerheid dan even bij jouw gemeente. 

Week levering in Den Haag
De container wordt op een doordeweekse dag bij jou geleverd. We proberen dit te combineren met een dag dat de chauffeur al in de buurt van Den Haag moet zijn. Dit is natuurlijk milieuvriendelijker én ben je ook goedkoper uit. Over de exacte tijden en leverdata krijg je op tijd een bericht. Het bezorgen en weer ophalen van de zeecontainer bedraagt € 299 excl. btw. We kunnen het ook op een exacte dag bij jou komen leveren, hier zitten echter wel extra kosten aan verbonden. Reserveer dan wel op tijd, de kosten zullen ook aanzienlijk hoger zijn: € 925.