OPSLAGRUIMTE HUREN BERGEN OP ZOOM

OPSLAGRUIMTE HUREN BERGEN OP ZOOM

Wist je dat wij deze grote opslagcontainer ook in Bergen op Zoom kunnen leveren? Super easy! Deze opslagcontainer met een inhoud van maar liefst 33,2 kubieke meter is al te huur voor maar € 4,50 per dag. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie⤵️

Huur nu heel snel én eenvoudig een opslagcontainer bij Happy Rent. De container heeft een grootte van 20 ft, inhoud van ruim 33 kubieke meter en 14 m2 vloeroppervlak heb je een super ruime opslagruimte ter beschikking. Vul je de container zelf? En sluit je het zelf af met een eigen slot? Wel zo veilig. Je huurt de container voor minimaal 1 maand, na deze maand betaal je maar € 4,50 per dag en je zit helemaal nergens aan vast Opslagcontainer huren 20ft

Opslagruimte huren in Bergen op Zoom

Wij kunnen deze opslagcontainer eenvoudig bij jou komen leveren in Bergen op Zoom en omstreken, bekijk hieronder een aantal van onze voordelen:

📐 33,2 m3! 

💦 Wind- en waterdicht ✅ 100% droog!

👍 33% Goedkoper dan een storage box

🛒 Direct online reserveren

😁 Super Service

Wij komen deze grote container leveren met een vrachtwagen met laadkraan🚛. Wel zo handig als de vrachtwagen bij jou op locatie kan komen dus. Zorg er daarom voor dat er genoeg ruimte is voor de vrachtwagen, het laden en lossen én het manoeuvreren. Vraag voor de zekerheid na bij jouw gemeente of je de zeecontainer tijdelijk voor jouw deur mag plaatsen. Zo loop je minder risico.

Week levering in Bergen op Zoom
Wij denken aan het milieu! Daarom bezorgen wij deze container op een doordeweeksedag wanneer onze chauffeur al in de buurt is van Bergen op Zoom. Daarbij is het ook een stuk goedkoper om de container op een door ons bepaalde dag te laten leveren. Wanneer je namelijk voor een specifieke dag kiest dan zijn de kosten voor leveren € 925, terwijl het anders € 299 exc. btw zou zijn. Wil je wél op een exacte dag? Reserveer dan op tijd!