OPSLAGRUIMTE HUREN AMSTERDAM ZUID

OPSLAGRUIMTE HUREN AMSTERDAM ZUID

Woon je in Amsterdam Zuid of in de omgeving? Zoek je naar een oplossing om spullen op te slaan maar wil je ze het liefste wel dicht bij huis houden? Heb je genoeg ruimte om een zeecontainer te plaatsen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Deze opslagruimte kun je heel goedkoop huren in Amsterdam. Deze opslagcontainer met een inhoud van 33,2 kubieke meter voor maar €4,50 per dag! Klik voor alle informatie op de afbeelding hieronder:⤵️

Wanneer je eenvoudig en snel een container van 20 ft huurt bij Happy Rent krijg je de beschikking over de gehele opslagcontainer. De container heeft een vloeroppervlakte van 14 vierkante meter en een inhoud van meer dan 33 kubieke meter. De zeecontainer kun je zelf vullen en afsluiten met jouw eigen slot. Je huurt voor minimaal 1 maand, daarna betaal je per dag € 4,50. Klik voor alle informatie over het het huren van een opslagcontainer op de bovenstaande afbeelding óf klik op deze link: Opslagcontainer huren 20ft

Opslagruimte huren in Amsterdam Zuid

Wij kunnen deze opslagcontainer gemakkelijk laten leveren in Amsterdam en omgeving. Nu al geïnteresseerd? Kijk dan vooral onze voordelen, het wordt alleen maar beter!:


📹 Voorzien van camerabewaking en een lockbox slot dus super veilig!

👍 33% Goedkoper dan een storage box

💦 Wind- en waterdicht dus 100% droog!

📐 33,2 m3! 

🛒 Direct reserveren

😁 Uitstekende Service

Overal waar onze vrachtwagen met laadkraan 🚛 kan komen, kunnen wij deze zeecontainer komen leveren. Genoeg ruimte om te kunnen lossen en manoeuvreren is dus absoluut nodig. Ben zeker van je zaak en vraag bij jouw gemeente of je een container mag plaatsen op jouw oprit of gewenste locatie.

Week levering in Amsterdam Zuid
Deze container kunnen wij leveren op een doodeweeksedag. Op een dag dat onze chauffeur in de buurt van Amsterdam is. Wij denken namelijk aan het milieu en dit is een stuk milieuvriendelijker, daarnaast is het ook goedkoper. Over de precieze leverdatum én tijd krijg je ruim van te voren bericht. Wij kunnen de container bezorgen én weer ophalen voor een totaal bedrag van € 299 excl. BTW. Wil je de container op een exacte dag geleverd hebben? Dat is mogelijk, reserveer dit wel heel op tijd en houd rekening met de hogere kosten van ongeveer € 925,-.