OPSLAGRUIMTE HEERLEN

OPSLAGRUIMTE HEERLEN

Een opslagruimte huren bij Happy Rent in Heerlen! Wij hebben de goedkoopste opslagruimtes te huur van heel Parkstad en omstreken! Ook bieden wij meerdere mogelijkheden zoals onze unieke Skippy Box mobiele units of stallingsruimtes voor uw caravan of oldtimer. Tijdelijke extra opslag nodig? Dan betaal je nooit meer dan nodig met onze flexibele service💰. Geen verborgen kosten en onduidelijke voorwaarden. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om onze opslagmogelijkheden te bekijken.

OPSLAGRUIMTE HUREN HEERLEN

Wij zitten gevestigd in Heerlen en liggen daarmee dus centraal in Parkstad. Dus woon je in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Sittard of ergens anders in Zuid-Limburg, dan hoef je nooit ver te rijden om uw spullen op te komen halen. Een opslagruimte in Heerlen huren bij Happy Rent heeft een aantal voordelen, namelijk:

 

✔ Top Service
Happy Rent is al jaren actief in de verhuurbranche. Onze reviews liegen er niet om, we zijn flexibel en meedenkend. Dus twijfel je welke opslagruimte je nodig hebt voor de spullen die je wilt opslaan, neem dan even contact op met onze klantenservice, bijvoorbeeld via Whatsapp💬 of Email📧.

 

✔ Laagste Prijsgarantie
Bij ons betaal je voor de opslagruimtes per dag. Daarbovenop zijn wij nog eens de goedkoopste van aanbieder van opslagruimtes in Heerlen en de omgeving. Ook kan je bij ons terecht voor het stallen van auto’s en andere grote artikelen. 

 

✔ Meer Vloeroppervlakte
Bij veel opslagruimtes van concurrenten is het plafond 3,6 meter hoog, maar wij snappen dat niemand zo’n hoge opslagruimtes nodig heeft. Dus hebben wij ervoor gekozen om onze opslagruimtes 2,4 meter hoog te maken. Daarmee betaal je niet alleen minder bij Happy Rent per kubieke meter, maar krijg je ook nog eens een grotere vloeroppervlakte dan bij de meeste concurrenten. 

 

Dus een opslagruimte huren in Heerlen doe je natuurlijk bij Happy Rent. Druk op de grote afbeelding bovenaan dit artikel om al onze opslagoplossingen te bekijken👆.

 

OPSLAGRUIMTE HUREN

We hebben in Heerlen drie verschillende soorten Opslagruimtes te huur. Namelijk de Skippy Box, Opslagcontainers en stallingsplaatsen. De Skippy Box opslagruimte in Heerlen is een mobiele grote box van 8,5 m3. Deze box brengen wij optioneel naar jouw adres en wanneer je klaar bent met het vullen van deze box, brengen wij hem weer naar onze opslag in Heerlen waar de box veilig opgeslagen wordt. Ook mag je hem zelf komen halen en terugbrengen, of zelfs vullen met spullen op onze loods. Wanneer je iets uit de box wilt komen halen kan je tijdens openingstijden langskomen op onze loods in Heerlen waarna wij de box uit de opslag zullen halen en voor je klaar zullen zetten. Buiten openingstijden is dit ook mogelijk maar dan ontvangen we graag een dag van te voren even een mailtje of appje met de tijd waarop we je mogen verwachten. 

Voor meer informatie over de Skippy Box, Opslag Container of stallingsplaatsen, klik dan op de grote afbeelding bovenaan deze pagina om op onze opslag categoriepagina te komen👆. Voor overige vragen zit onze klantenservice voor u klaar!