OPSLAGCONTAINER HUREN LIMBURG

OPSLAGCONTAINER HUREN LIMBURG

Zoek je een goedkope opslagcontainer in Limburg? Bij Happy Rent in Heerlen huur je snel en gemakkelijk een opslagcontainer. 💪! Na het lezen van onze mogelijkheden wil je niks anders meer! Huur je bij een van onze concurrenten, dan ben je alleen maar méér geld kwijt.🤪 Bij ons krijg je veel meer ruimte voor veel minder geld! Bij ons kun je terecht voor een zeecontainer waar je jouw eigen spullen droog en schoon in kunt opslaan. Zoek niet verder en huur jouw opslagruimte nú bij Happy Rent.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees verder op deze pagina of klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie of om direct een opslagcontainer te huren: 👇.

Klik op bovenstaande afbeelding en je krijgt direct ons aanbod aan opslagcontainers te zien die wij in Heerlen hebben. Reserveer nu tegen de allerbeste prijs! Hieronder enkele van onze voordelen:

✔ Top-Service

Happy Rent is al meer dan 11 jaar toonaangevend in de verhuurbranche en onze reviews liegen er niet om. Kwaliteit met service staat bij ons altijd bovenaan, wij zijn erg flexibel en helpen je graag bij vragen. Stuur ons gemakkelijk een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Ook via de mail zijn wij te bereiken en een belletje slaan wij nooit af.

✔ Laagste Prijs

Zoek je de goedkoopste aanbieder van opslag containers? Dan is Happy Rent echt het bedrijf dat je zoekt. Zeker de goedkoopste van Heerlen, maar ook van Parkstad en de hele omgeving. Bij ons heb je:

📦 géén adiministratiekosten

📦 géén verplichte verzekering

📦 géén verplicht slot

📦 en je hoeft niet de hele maand door te betalen!

Tevens krijg je bij ons: 

✅ Meer oppervlakte voor minder geld

Het is ons opgevallen dat veel van onze concurrenten een standaard hoogte van 3 meter hebben. Wie kan deze hoogte helemaal benutten? Tenzij jij een heuze Tetris koning👑 bent en super goed kunt stapelen en puzzelen. Wij denken namelijk dat je veel meer hebt aan de vierkante meters dan aan de hoogte. Bekijk de afbeelding hieronder en maak maar een keuze:

Waar de meeste opslagbedrijven met kubieke meters (m3) adverteren, hebben wij een veel beter aanbod. Meer vierkante meters (m2) voor minder geld☝️

Daarnaast staan al onze containers op de begane grond. Dus je kunt er direct in en je hoeft niet te wachten tot er een lift beneden is.

👍 33% Goedkoper dan een storage box

Profiteer van meer vierkante meters voor weinig geld en kies voor een opslag container bij Happy Rent.

📹 Veilig

Je kunt de opslagcontainer aflsuiten met jouw eigen slot. Wij hebben om ons bedrijventerrein een hekwerk met elektrische poort. Alles op ons terrein is bewaakt door camera's, maar de meeste tijd zijn wij zelf ook aanwezig. Zo kan er niemand ongewenst bij jouw spullen komen.

🛒 Direct online reserveren

Géén verkooppraatjes ‼️ 

Géén gedoe  🤔 

Gewoon direct vanuit jouw luie stoel op je telefoon🤳, tablet📱, laptop 💻, of typemachine ⌨️ met internet online je opslagcontainer reserveren en veilig betalen met Ideal, PayPal of Creditcard. 


😁 Top Service

Onze service is super top!💪 Maar dat is geen nieuwtje, toch?! Je kunt het lezen in onze reviews💬, vragen aan je vrienden💭 of pleeg een belletje 📞 en wij helpen jou graag verder!

OPSLAGCONTAINER HUREN LIMBURG

Op De Beitel in Heerlen hebben wij een aantal vrije opslagcontainers voor jou beschikbaar. De standaard opslagcontainer wordt het meest verhuurd (ook wel zeecontainer). In zo'n flinke zeecontainer kun je maar liefst een complete inventaris of hele inboedel in kwijt. We hebben ook nog een andere opslagcontainer ter beschikking, namelijk onze Skippy Box! Deze box is een stukje kleiner en kunnen we daarom ook goedkoper aanbieden. Het kost maar € 2 per dag en kunnen we zelfs bij jou voor de deur neerzetten. Jij kun het dan vullen en dan komen wij de box weer ophalen om op te slaan. Ook kun je deze natuurlijk zelf bij ons komen in- en uitladen.

OPSLAGCONTAINER VERHUUR

Wij hebben je heel veel informatie gegeven waarom je juist bij ons een opslagcontainer moet huren, maar nu is het aan jou de keus of je het gaat doen of niet! Laten wij de volgende stap nou een stukje makkelijker gemaakt hebben voor jou. Als je op de afbeelding klikt die bovenaan de pagina staat, dan kom je automatisch op onze pagina waar je alle mogelijke opslagcontainer staan. Heb je er een gevonden die je graag zou willen, klik dan op het groene knopje en bekijk het product in je winkelwagentje. Hier kun je dan de gewenste huurperiode invullen. Je ziet direct de prijs, daarbij komt nog een bepaald bedrag aan borg en je kunt direct afrekenen. Je hebt nu een opslag container gehuurd bij Happy Rent! 

Opslagruimte huren? Ook dan hebben we allerlei oplossingen. Klik maar gewoon op die grote afbeelding bovenaan de pagina.