OPSLAGCONTAINER HUREN HEERLEN

OPSLAGCONTAINER HUREN HEERLEN

Opzoek naar een goedkoper opslagcontainer in Heerlen? Een opslagcontainer huur je makellijk en snel bij Happy Rent in Heerlen๐Ÿ’ช! Je moet wel gek zijn om ergens anders te gaan huren! ๐Ÿคช Wanneer je opslagruimte bij een van onze concurrenten huurt, ben je eigenlijk gewoon een dief van je eigen beurs. Van mobiele self-storage box tot je spullen opslaan in je eigen zeecontainer bij ons krijg je veel meer ruimte voor minder geld. 

Dus waar wacht je nog op? Voor al onze prijzen en opslagcontainers of om direct een opslagcontainer te huren mag je op de onderstaande afbeelding klikken๐Ÿ‘‡.

Als je op bovenstaande afbeelding klikt zie je direct ons complete aanbod aan opslagcontainers in Heerlen. Deze kun je direct online reserveren tegen de beste prijs, beloofd! Onze voordelen zijn o.a:

โœ” Top-Service
Happy Rent is al meer dan 11 jaar toonaangevend in de verhuurbranche en onze reviews liegen er niet om. We zijn flexibel en behulpzaam en bij ons staat kwaliteit met service altijd bovenaan. Daarom kan je ons bijvoorbeeld gewoon een appje sturen met je vragen. We reageren super snel op al je vragen en je mag ook altijd vrijblijvend even komen kijken op de beitel in Heerlen. 

โœ” Laagste Prijs
Happy Rent is uiteindelijk gewoon de goedkoopste aanbieder van opslagcontainers in Heerlen en we mogen wel stellen in geheel Parkstad en omgeving. Zo betaal je bij ons:

๐Ÿ“ฆ géén adiministratiekosten

๐Ÿ“ฆgéén verplicht slot

๐Ÿ“ฆ géén verplichte verzekering

๐Ÿ“ฆ en hoef je niet de hele maand door te betalen! 

Tevens krijg je bij ons: 

โœ… Meer vloeroppervlak voor minder geld

Deze is misschien even lastig te begrijpen. Maar wat ons opviel was dat bij de meeste concurrenten de standaard hoogte van de opslagcontainers 3 meter is. Toen dachten wij, wie kan deze ruimte helemaal benutten? Tenzij je een echte jenga koning๐Ÿ‘‘ bent en super goed kunt stapelen denken wij dat je veel meer hebt aan meer vierkante meters in plaats van onbruikbare hoogte.

Welke afbeelding heb jij liever? 

Veel opslag bedrijven adverteren met kubieke meters ( m3), wij weten wel beter. Je hebt veel meer aan vierkante meters (m2). โ˜๏ธ

Tevens staan onze containers allemaal op de begane grond en hoef je dus niet uren te wachten op de lift die door andere klanten in gebruik is een verdieping lager. 

๐Ÿ‘ 33% Goedkoper dan een storage box

Kies voor een opslagcontainer van Happy Rent in Heerlen en profiteer van meer vierkante meters voor minder geld. 

๐Ÿ“น Veilig

Je sluit je container gewoon af met je eigen slot, ons bedrijventerrein is omheind met een hekwerk en electrische poort die je met je eigen zender open kunt maken. Ons bedrijventerrein is voorzien van bewakingscamera's en we zijn meestal zelf gewoon aanwezig waardoor niemand ongewenst bij je spullen kan. 

๐Ÿ›’ Direct online reserveren

Géén formulieren invullen ๐Ÿ“œ 

Géén verkooppraatjes โ€ผ๏ธ 

Géén gedoe  ๐Ÿค” 

Gewoon direct vanuit je luie stoel op je smartphone๐Ÿคณ, tablet๐Ÿ“ฑ, laptop ๐Ÿ’ป, of typemachine โŒจ๏ธ met internet online je opslagcontainer reserveren en veilig betalen met Ideal, PayPal of Creditcard. 


๐Ÿ˜ Top Service

Hadden we dit al gezegd? Service is gewoon Top ๐Ÿ’ช, lees onze reviews๐Ÿ’ฌ, vraag het aan je buren ๐Ÿ’ญ of bel ons even op ๐Ÿ“ž We helpen je graag met een passend oplossing voor je opslagruimte. 

OPSLAGCONTAINER HUREN HEERLEN

We hebben op de beitel in Heerlen een aantal opslagcontainers voor je beschikbaar. De meeste gebruikte is een standaard opslagcontainer ook wel bekend als zeecontainer. Met deze flinke ruimte kan je tijdelijk je complete inboedel of inventaris opslaan tijdens een verbouwing. De tweede opslagcontainer die we in Heerlen voor je klaar hebben staan is een stukje kleiner. Deze container noemen we onze Skippy Box! De Skippy Box kost maar 2 euro per dag en kunnen we optioneel voor jouw deur in de oprit neerzetten. Zodra je klaar bent met het vullen van deze box, komen we hem gewoon weer ophalen. Ook mag je hem zelf in- en uitladen bij ons in Heerlen.  

OPSLAGCONTAINER VERHUUR

Nu we je super veel verteld hebben over onze opslagcontainer, is het natuurlijk de vraag of je het ziet zitten om deze container voor jezelf te huren. Dat hebben we heel makkelijk voor je gemaakt. Het begint allemaal met het drukken op die afbeelding bovenaan dit artikel, hiermee kom je terecht op onze categorie pagina waarop je al onze opslagmogelijkheden kunt bekijken. Zie je de opslagcontainer er tussen staan die je wilt hebben? Druk dan op de grote groene knop rechts naast de opslagcontainer. Hiermee wordt de opslagcontainer in je winkelwagen geplaatst. Selecteer eventueel al direct de minimale huurperiode, we brengen slechts de eerste maand huur en de borg in rekening. Is alles naar wens? Dan kan je bij de volgende stap de betaling afronden en voìla! Je hebt een opslagcontainer gehuurd bij Happy Rent Opslagcontainer verhuur! 

Opslagruimte huren? Ook dan hebben we allerlei oplossingen. Klik maar gewoon op die grote afbeelding bovenaan de pagina.