OPSLAGCONTAINER

OPSLAGCONTAINER

Op zoek naar een opslagcontainer? Natuurlijk ben je opzoek naar een opslag container, anders zou je niet op deze pagina zijn uitgekomen. Nou zoek niet verder! Want wanneer je op zoek bent naar een opslag container in Heerlen of omstreken, ben je bij Happy Rent aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieders van opslagcontainers in Parkstad en ver daarbuiten. Direct onze prijzen bekijken? Of meer informatie over de verschillende opslagcontainers? Klik dan op de onderstaande afbeelding:

Maar waarom je het beste bij ons een opslagcontainer kunt huren, kun je hieronder lezen.

 

✔ Goedkoopste
Happy Rent is de goedkoopste aanbieder van opslagcontainers in Zuid-Limburg. Ook zijn we zeer transparant in onze prijzen, zodat je geen onverwachte kosten hoeft te betalen. Ook betaal je na de eerste maand per dag voor uw opslagcontainer, zodat geen onnodige huurkosten ontvangt. 

 

✔ Top Service
Happy Rent zit al jaren in de verhuurbranche en we hebben de reputatie dat we behulpzaam, meedenkend en flexibel zijn. Het bewijs is in onze reviews terug te vinden.

 

✔ Meer Vloeroppervlakte
Niet alleen zijn onze prijzen per m3 lager dan bij de concurrent, ook krijg je ook nog eens meer vloeroppervlakte bij ons. Bij veel van onze concurrenten is de standaard hoogte voor een opslagcontainer 3,6 meter, maar bij ons is is dit maar 2,4 meter. Dit betekend dus dat je voor een ruimte van gelijkwaardige kubieke meters, bij ons meer vloeroppervlakte krijgt. 

 

OPSLAGCONTAINER HUREN

We hebben twee soorten opslagcontainers te huur, namelijk onze mobiele Skippy Box en de standaard opslagcontainers. De Skippy Box is een mobiele opslagruimte, dus in feite een grote box van 8,5 m3 die wij optioneel voor de deur kunnen leveren en zodra je deze hebt volgeladen met spullen, komen wij hem weer ophalen. Je mag hem zelf ook komen ophalen of de de box volladen in onze loods. Wanneer je klaar bent, slaan wij de Skippy Box weer veilig op. 

De tweede soort opslagcontainer die wij beschikbaar hebben is onze standaard opslagcontainers van 20ft. Dit is een zeecontainer waar de complete inboedel van zo’n beetje elk huis in past. Deze opslagcontainer kan in tegenstelling tot de Skippy Box, niet zomaar door ons tot aan de deur gebracht worden maar heeft bijna 4 keer meer inhoud! Dus goed wanneer je complete inboedel of inventaris tijdelijk opgeslagen moet worden. 

 

OPSLAGCONTAINER HEERLEN

Happy Rent is gevestigd in Heerlen, waar we verschillende opslagcontainers beschikbaar hebben. Maar hoe huur je nou een opslagcontainer in Heerlen? Dat is heel simpel! Druk op de grote afbeelding bovenaan dit artikel en je zult direct al onze opslagmogelijkheden zien. Klik op de grote groene knop naar de opslagcontainer naar keuze. Vul vervolgens gewenste huurperiode in en bekijk onderaan de pagina hoeveel dit gaat kosten. Vragen? Dan mag je ons een appje sturen waarna je zo snel mogelijk geholpen wordt. Als er geen vragen meer zijn kan de bestelling afgerond worden via veilige betaalmethodes, zoals iDeal, creditcard of PayPal. Voor zakelijke klanten kan ook per factuur betaald worden. 

 

Niet alleen in Heerlen kun je een opslagcontainer huren, maar ook in plaatsen als Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Den Haag, Bergen op Zoom of Den Bosch.