OPBLAASBARE STORMBAAN

OPBLAASBARE STORMBAAN

Een opblaasbare stormbaan huur je natuurlijk bij Happy Rent, wij leveren namelijk door heel Nederland maar kunt ook uw stormbanen afhalen bij een van onze afhaalpunten. Met een uniek assortiment met verschillende thema’s zodat er altijd een stormbaan in ons assortiment geschikt is voor uw evenement of feest.

Klik op de afbeelding om al onze stormbanen te zien. 

OPBLAASBARE STORMBAAN TE HUUR BIJ HAPPY RENT

Veel mensen waren u al voor. Onderstaande vindt u de 4 voornaamste redenen die klanten hebben aangegeven waarom dat ze voor ons hebben gekozen en niet voor een van onze concurrenten.

✓ Top Service Happy Rent is non-stop bezig voor het bezorgen van geluk aan al onze klanten. Daarom zijn wij dan ook 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Omdat ook wij soms slaap nodig hebben kunt u ons alleen bellen tussen 9 en 17 uur. Ook reageren wij snel op al uw mails of Whatsapp berichten. Daarnaast bieden wij kussens van professionele kwaliteit.

✓ Online Reserveren Happy Rent heeft een uitstekende website waar al antwoord wordt gegeven op al uw vragen nog voor u ze zelf kunt bedenken. Ook kunt u via deze website gelijk online uw reservering plaatsen en betalen via iDeal of creditcard, wat niet alleen veilig, maar ook nog een makkelijk is!

✓ Altijd Schoon en Droog Wij zorgen ervoor dat al onze stormbanen schoon en droog zijn wanneer we deze gaan leveren/wanneer u deze komt ophalen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend maar het blijkt voor sommige van onze concurrenten toch een hele uitdaging om een stormbaan schoon af te leveren. Wij controleren al onze artikelen voordat de worden afgeleverd en wanneer deze retour komen.

OPBLAASBARE STORMBAAN LATEN LEVEREN

Wanneer u een opblaasbare stormbaan laat leveren, worden de transportkosten berekend wanneer u uw postcode invoert op onze website. Dit is de prijs voor zowel het brengen als het ophalen. Wij kunnen de stormbaan leveren in heel Nederland, van Den Bosch tot aan Amsterdam en van Maastricht tot aan Groningen. Wanneer u ook de stormbaan opgezet wilt hebben, komt er een meerprijs bij. Deze bedraagt doorgaans €25,00 maar kan variëren per stormbaan. Wij zullen met u contact opnemen over hoe laat u de stormbaan geleverd wilt hebben en wanneer wij deze weer kunnen komen ophalen. Wij zullen ervoor zorgen dat u voor dat u de stormbaan nodig heeft u deze heeft ontvangen of indien u wilt dat wij hem opzetten, dat deze voor aanvang van uw feest/evenement klaar staat voor gebruik.

OPBLAASBARE STORMBAAN ZELF OPHALEN

U kunt ook de stormbaan zelf ophalen en retourneren bij onze vestiging in Heerlen of een van onze afhaalpunten.  Wel is het handig om van tevoren even contact op te nemen met ons om navraag te doen of uw vervoersmiddel wel groot genoeg is om een stormbaan in te vervoeren. De stormbanen worden opgeslagen op Europallets, dus een ruimte van 1,20m x 0,8m zou groot genoeg moeten zijn voor de meeste stormbanen. De hoogte van de stormbaan kan variëren tussen de 50 cm en 120 cm. Vooral wanneer u een grotere stormbaan van meerdere onderdelen wilt huren is het verstandig om even contact op te nemen. Ook het opzetten en afbreken van de stormbaan is een vrij intensieve onderneming. Probeer genoeg mensen uit om omgeving te ronselen om te helpen met het opzetten en afbreken van de stormbaan. Wij adviseren om altijd een stormbaan met 4 of 5 mensen op te zetten en weer af te breken.

Attracties huren

Bij Happy Rent ben je niet alleen aan het juiste adres voor het huren van stormbaan attracties. Wij verhuren attracties voor ieder soort feest of evenement. Zo hebben wij ook de volgende attracties in ons assortiment: zeskamp spellen, kleine springkussens, mega stormbaan, mega balls, dubbele base jump, jungle stormbaan, sky swing, stormbaan run 17m, Hollandse spellen, survival stormbaan, slide stormbaan, spinning wheel, adventure track stormbaan, stormbaan 50 m, stormbaan jungle en nog veel meer andere attracties. Deze attracties zorgen gegarandeerd voor een sportieve dag of een spectaculaire zeskamp.

Bij Happy Rent stormbaan verhuur kun je de opblaasbare attracties huren, maar je kunt ook veel stormbanen kopen. Als jij graag een opblaas hindernisbaan in jouw bezit wil hebben dan geven wij jou de kans om deze van ons te kopen. Of het nou een grote stormbaan of een kleine is, dat maakt voor ons niets uit. Wij hebben namelijk de leukste stormbanen ter wereld en wij willen jou de kans niet ontnemen om hiervan een kussen in jouw bezit te krijgen.

Luchtkussen huren

Een luchtkussen huren, een springkussen huren, een stormbaan met mega balls, een mega stormbaan huren, een opblaasbare stormbaan kopen, zeskamp spellen en een springkussen stormbaan huren.. het kan allemaal! Bekijk alle stormbanen hier!

Heb je vragen over een van onze hindernisbanen neem dan direct contact op met onze klantenservice en wij helpen jou graag verder. Wil je graag een prijsopgave van verschillende attracties, mail ons dan een offerte aanvraag. Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk deze algemene voorwaarden hier.