OPBLAASBARE SNEEUWBOL

OPBLAASBARE SNEEUWBOL

Misschien heeft u er wel eens eentje gezien op socialmedia, op een plein in een grote stad of misschien zelfs op een kerstmarkt in Nederland of Duitsland. De opblaasbare sneeuwbol waar mensen in kunnen en foto's nemen. Er is een grote kans dat wanneer u deze geweldige attractie in het echt in Nederland of Duitsland heeft gezien, dat die van ons afkomstig is. De opblaasbare sneeuwbol is een echte eyecatcher voor uw evenement of feest en alleen bij Happy Rent huurt u de originele Snowglobes van JBL, die bekend staan voor hun kwaliteit en prachtige uiterlijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over de Snowglobes en over onze extra services. 

INFORMATIE OVER DE OPBLAASBARE SNEEUWBOL 

De gepatenteerde Snowglobes zijn gefabriceerd in Groot-Brittanië door JBL Leisure. Zij zijn jaren lang bezig geweest met het perfectioneren van deze globes waardoor er geen betere variant te vinden is. De Sneeuwbol is gemaakt van filterdun transparant pvc waardoor de deelnemers binnen in de globes goed zichtbaar zijn en er dus mooie foto's gemaakt kunnen worden. Deze unieke sneeuwbol, ook wel snowglobe genoemd, is een gepatenteerd product waarvan Happy Rent het exclusieve dealership bezit voor Nederland. Hierdoor zijn wij ook het bedrijf geworden met de meeste ervaring in zowel het verhuren als het verkopen van deze prachtige attractie. Het is een ideal attractie om te huren voor de periode van de kerst, en brengt de gehele omgeving direct in de kerstsfeer. Met een capaciteit van 4-6 personen en echte ronddwarrelende sneeuw is de Snow Globe perfect voor het maken van een kerstfoto met het hele gezin. Deze snowglobe is leuk op elke kerstmarkt of in ieder winkelcentrum maar tevens ook een ideale eye-catcher om uw merk te promoten. Van product presentatie tot familie dag en van social media actie tot beurs attractie onze snowglobe trekt zeker weten alle aandacht! 

EXTRA SERVICE MOGELIJKHEDEN BIJ DE OPBLAASBARE SNEEUWBOL

Om de beleving van de Snowglobe nog indrukwekkender te maken, bieden wij een aantal extra optionele diensten aan. De Snowglobe in combinatie met deze diensten kan van een bezoek aan de Snowglobe een onvergetelijke ervaring maken. 

- Branding
Het is natuurlijk ideaal wanneer bezoekers foto's maken van hun tijd binnen de Snowglobe en uw merknaam en/of logo op al die foto's te zien is. Zeker wanneer deze bezoekers de foto's plaatsen op socialmedia waar deze foto's een groot bereik kan hebben. Daarom is de Snowglobe zo ontworpen dat de achterwand / achtergrond volledig kan worden vervangen door een door u aangeleverd ontwerp. Ook de banner rondom het plateau waar de sneeuwbol op geplaatst is kan worden vervangen. Zo laat u uw brand echt naar voren komen. De Snowglobe is in het verleden ook vaker gebruikt voor internet reclame campangnes, bedrijfsfeesten en beurzen. 

- Fotoservice
Hoe maak je een ervaring onvergetelijk? O.a. door deze vast te leggen op camera natuurlijk. Happy Rent bied dan ook een fotoservice. De fotograaf neemt foto's van alle deelnemers die in de sneeuwbol staan en kan deze binnen enkele minuten uitprinten en aan de mensen overhandigen in een mooi mapje. Op deze foto's kan ook uw watermerk of branding komen te staan, om de onvergetelijke ervaring te koppelen aan uw bedrijfsnaam. 

-Begeleiding
Wij verhuren onze Snowglobe niet zonder eigen personeel als begeleiding, maar dan krijgt u op locatie de beste en meest ervaren werknemers die de snowglobe en zijn systeem van binnen en buiten kennen. Vriendelijk,  flexibel en gedreven personeel is lastig te vinden, want ze werken allemaal al bij Happy Rent!

- Decoratiepakket
Wanneer u kiest voor het decoratiepakket kunt u gebruik maken van de vele attributen van Happy Rent. In dit pakket zit standaard kerstmannen van verschillende formaten, rendieren en kerstbomen. Aan dit pakket worden constant nieuwe stukken toegevoegd. Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden. 

OPBLAASBARE SNEEUWBOL HUREN

Wilt u ook een opblaasbare snowglobe huren? Of heeft u nog vragen of benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, onze klantenservice helpt u graag vrijblijvend verder met al uw vragen. Verstandig is om al in de zomer te beginnen met het bestellen van uw Snowglobe zodat u er zeker van kunt zijn dat een van onze Snowglobes op uw event aanwezig zal zijn. 

Voor contact, bel gratis 085-002-0026 of stuur een mail naar info@happyrent.nl. U kunt ook een Whatsapp bericht sturen of ons benaderen via Facebook.