Opblaasbare Glijbaan Brabant

Producteigenschappen

Aantal personen 12
Lengte 780 cm
Breedte 380 cm
Hoogte 640 cm
Op-/ afbouwadvies 2 vrijwilligers
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 1,1 x 1,2 x 1,2 meter
Gewicht 150 KG

Omschrijving

Glijbaan huren Brabant 

Je kent deze clownvis waarschijnlijk eerder onder de naam Nemo, onze mega opblaasbare glijbaan is voorzien van deze prachtige oranje witte vis en zorgt voor urenlang speelplezier! Deze glijbaan is ontzettend mooi vormgegeven en er kan ook een plonsbad toegevoegd worden met water. Klim links van de opblaasbare glijbaan omhoog en glij onder nemo naar beneden! Huur nu bij Happy Rent voor een onvergetelijke dag!

✔️ Geen borg

✔️ Laagste prijsgarantie

✔️ Top klantenservice

✔️ Levering in heel Nederland & België

Opblaasbare glijbaan huren Brabant

Zoek je een mooie glijbaan in jouw tuin of evenement deze zomer? Dit is 'hm😄! Bestellen bij Happy Rent kan heel simpel en je order is binnen no time geplaatst.

✅ Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" 

⏱ Vul de gewenste data en tijden in 

🚛 Geef je transportkeuze aan en boek eventueel extra's

📝 Voer je persoonlijke gegevens in en betaal direct via Ideal

😍 Uitkijken naar de dag van je feest!

Opblaasbare glijbaan te huur 

Deze opblaasbare glijbaan thema Nemo ligt in Gemert, Noord-Brabant op je te wachten! Je kunt ervoor kiezen om de glijbaan zélf op te halen of te laten leveren. Mocht je in Brabant wonen, bijvoorbeeld het prachtige Eindhovcen of het pitorske Uden dan is dit misschien wel een goed idee. Indien je zelf ophaalt dan betaal je sowieso géén transportkosten 💰. Mooi meegenomen toch? Denk er wel aan: dit visje past niet op je achterbank, kom hem ophalen met een busje of aanhanger.

Laten leveren vanuit Gemert, Noord-Brabant

Het leven kan soms zo simpel zijn; laat deze opblaasbare glijbaan op het door jou gewenste adres leveren! Woon je in Zeeland, Zuid Holland, Brabant, Limburg... Alles kan! Bij het invoeren van je postcode verschijnen direct de transportkosten. Vind je de kosten aan de hoge kant? Dan ligt Gemert, Noord-Brabant wat ver weg. Je kunt heel makkelijk in het menu aangeven wat jouw locatie is en dan komen de attracties bij jou in de buurt te voorschijn. 👌

 

Opblaasbaar glijbaan goedkoop huren Brabant

Om veilig gebruik te kunnen maken van deze glijbaan Nemo dien je wel even te letten op onderstaande 👀.

🔸Voldoende plek: De afmetingen van deze glijbaan zijn 7.8 x 3.8 x 6.4 M zonder plonsbad en met plonbad is die zelfs 12 meter lang! Geen kleintje dus!

🔸Valmatten: Indien je de opblaasbare glijbaan op een harde ondergrond plaatst zoals asfalt of beton dan dienen er bij de open delen valmatten geplaatst worden. Als je deze niet in bezit hebt, boek je ze makkelijk bij in het bestelmenu.

🔸 Stroom: De blower krijg je er gratis bij maar je moet wel zelf even letten op de juiste stroomtoevoer. Zorg dat er een stroompunt in de buurt is. Je kunt, indien gewenst, er een kabelhaspel van 25 meter bij huren. We adviseren om niet meerdere kabelhaspels op elkaar aan te sluiten daar het risico bestaat de spanning te laag wordt. De glijbaan zal dan in elkaar zakken.

🔸 Verankering: Nemo houdt van zwemmen, niet van vliegen. Het is dus belangrijk dat de glijbaan goed verankerd wordt. Ankers krijg je erbij maar mocht je de glijbaan op een harde ondergrond plaatsen dan dien je de glijbaan te verankeren met bijvoorbeeld zandzakken. .

Zo.. genoeg info? Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en neem contact op met onze fan-tas-tische klantenservice. We reageren super snel via WhatsApp💬. Boek direct online bij Happy Rent, hét online platform voor stormbanen, springkussen en attracties😄

Gratis Tip van de dag

Wat dacht je van Levend Sjoelen of de altijd populaire Tobbedansbaan? Bekijk snel ons uitgebreide assortiment! 


Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: