LUCHTKUSSEN HUREN

LUCHTKUSSEN HUREN

Happy Rent is dé expert op het gebied van het huren van een Luchtkussen. Ook zijn wij de enige in Nederland waar je online jouw luchtkussens huren kunt en gelijk kunt betalen. 

  • Levering in heel Nederland
  • Meerdere Afhaalpunten
  • Top Service
  • De leukste springkussens huren

 

Luchtkussen Huren 

Bij Happy Rent zit u altijd goed voor het huren van een springkussen

Hij Happy Rent hoef jij je nergens zorgen om te maken. Wij maken duidelijke afspraken die wij koste wat kost zullen nakomen. Met onze mooie, nieuwe Luchtkussens en ons vriendelijk personeel zullen wij jou nooit teleurstellen. Met al meer dan 6 jaar ervaring werken wij aan het verbeteren van jouw beleving en hebben wij de hele verhuurmarkt verandert. Je kunt bij ons bijvoorbeeld als enigste attractieverhuur bedrijf in Nederland met iDeal gewoon online betalen. Al onze Luchtkussens zijn gekeurd en zijn dus extra veilig. Zoek je een Luchtkussen voor de communie en is hij of zij een voetbal fanaat? Bekijk dan eens onze Voetbal luchtkussen, het grootste luchtkussen van dit model in Nederland! Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een multiplay springkussen, een springkussen prinses, een springkussen kasteel, een springkussen midi, een mini circus en een springkussen jungle. Wij hebben zelfs een beweegbaar springkussen in ons assortiment! Kom nu jouw favoriete springkussen huren bij Happy Rent, of vraag naar de mogelijkheden over een offerte aanvraag.

 

     

 

Wat moet ik doen, kunnen en hebben als huurder? 

Hebben wij je overtuigd dat je bij Happy Rent een luchtkussen wilt huren? Mooi! Logische keuze natuurlijk als u dit allemaal leest. Maar nu is natuurlijk de vraag, wat moet je zelf dan doen, kunnen en hebben als huurder? Dus hoe zorg je ervoor dat het feestje of evenement een succes wordt? Nadat jij de bestelling voor een luchtkussen hebt geplaatst en de betaling hebt voldaan, is niet alles nog helemaal geregeld.

Wanneer je hebt gekozen om het luchtkussen zelf te komen afhalen bij een van onze afhaalpunten, is het verstandig om dit te doen met een aanhangwangen aangezien de meeste springkussens vrij groot en zwaar zijn om in te laden. Als je deze niet tot jouw beschikking hebt, kun je het beste even telefonisch of schriftelijk (via email) contact opnemen met ons en wij kunnen je dan adviseren over hoe je het luchtkussen kunt meenemen, vaak past deze namelijk op de ingeklapte achterbank van je auto. Stuur ons een WhatsAppje en heb direct contact met een van onze medewerkers.

Wanneer je hebt gekozen om het transport door ons te laten bezorgen, is het verstandig om ons ook even wat informatie door te geven betreffende het juiste adres. Heb je een locatie in Amsterdam, Den Haag, s'Hertogenbosch of Maastricht, laat ons duidelijk weten hoe wij er het beste kunnen komen. Dit aangezien het vaker voor komt dat bijvoorbeeld een luchtkussen een paar trappen op moet, dit is zonder de juiste materialen nauwelijks te doen. Denk er ook aan dat niet elke locatie geschikt is voor een luchtkussen. Bij Happy Rent kun je de leukste luchtkussens huren. Dus of je nou een multiplay springkussen wilt huren in Den Haag, of juist verschillende soorten springkussens tegelijk wilt huren in Zeeland, klik dan "hier" voor het snel bekijken van ons aanbod. Wij komen jouw gereserveerde producten op het juiste adres bezorgen.

Bij Happy Rent hebt je altijd de mogelijkheid om zelf jouw luchtkussen op te zetten en af te breken. Vaak denkt men dat het opzetten en afbreken van een luchtkussen een ingewikkeld en zwaar proces is, maar dit valt allemaal wel mee. Het opzetten is heel eenvoudig. Je legt het opgerolde luchtkussen op de locatie waar je deze wilt opzetten, je rolt het luchtkussen uit, sluit de blower op de luchtslang aan en controleert of er nog openingen zijn en je bent klaar!

Het afbreken is ook niet ingewikkeld. Je laat het lucht uit het kussen lopen en rolt deze vervolgens op. Al is het oprollen wel vaak even wenen en een paar keer proberen voordat je het gewenste resultaat hebt. Ook hebben wij op elke product pagina een uitleg video staan over hoe je een luchtkussen moet opzetten en afbreken. Bovenaan deze pagina staat een link naar de productpagina van onze Voetbal Luchtkussen. Hier vind je ook deze video. 

Verder hoeft je zelf geen materialen of gereedschap te hebben voor het huren van een springkussen of een springkussen in leuke kleuren met glijbaan. Een Hamer kan soms handig zijn voor het in de grond slaan van de haringen, maar verder zorgen wij ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor het opzetten, gebruiken en afbreken van onze producten. Wil je een groot feestfestijn organiseren met allerlei soorten springkussens en attracties? Kijk dan zeker ook naar onze zeskamp spellen of onze voetbal attracties. Hier staan heel veel producten die jouw feest of evenement fantastisch zullen maken.

Springkussen huren

Op onze categoriepagina's springkussens huren en stormbaan huren kun je alle producten snel bekijken. Organiseer je een mini feest of opzoek naar de perfecte attractie voor op jou mini circus? Ook dan hebben wij de perfecte attracties in ons assortiment zoals de circus mini. Heb je een circus feestje voor de boeg? Denk dan ook eens aan een clown huren, dat vinden de kids altijd leuk! Wij kunnen verder ook nog zorgen voor verschillende horeca apparatuur zoals een suikerspinmachine en een slushpuppymachine. Natuurlijk hebben wij ook grote springkussens zoals het piratenschip. Niet alleen kunnen wij kleine en grote springkussens laten bezorgen op jouw mega of mini feest, maar ook kunnen wij leuke zeskamp spellen leveren of je kunt bij ons gave attracties huren. Attracties zoals een rodeo stier bijvoorbeeld, dit beweegbaar springkussen is dé sensatie op ieder feest of evenement. Natuurlijk kun je ook altijd een stormbaan huren of opties selecteren voor het huren van verschillende voetbal attracties. Een aantal stormbanen kun je al vanaf 25m huren.

Heb je interesse in het huren van een opblaasbaar springkussen reserveer jouw attracties dan online of stuur ons een offerte aanvraag. Wil je graag eerst iets vragen voordat je een springkussen huurt? Dan kun je direct contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Merken

Merken

Merken