LEVENSGROOT TAFELVOETBALSPEL HUREN

LEVENSGROOT TAFELVOETBALSPEL HUREN

Een echte top attractie die nu verkrijgbaar is bij Happy Rent attractieverhuur, Levensgroot tafelvoetbal! Een potje tafelvoetbal zoals je gewend bent maar dan net even iets anders.


Een potje tafelvoetbal in de kantine deden we vroeger allemaal wel eens, maar bij Happy Rent in Heerlen, Limburg doen we het net even anders. Daarom kan je nu direct online dit levensgrote tafelvoetbal spel huren waarmee je tot wel 18 man plezier aan kunt beleven. 

Verdeeld over twee teams gaan 18 man de strijd aan om de meeste doelpunten te scoren in het net van de ander. Degene die als eerste tien doelpunten gescoord heeft is de winnaar. Dit Leuke en uitdagende spel van Happy Rent attractie verhuur is ook te spelen met minder man. Zo kan een team bestaan uit vijf, zes of acht man, maar let wel op dat elk team moet bestaan uit tenminste drie man. Zo heeft elk team tenminste één keeper, één middenvelder en één aanvaller. 

Levensgroot tafelvoetbalspel zelf ophalen

Het is mogelijk om dit levensgroot tafelvoetbal spel van Happy Rent zelf te komen ophalen in het zonnige zuiden. Wij zijn gevestigd in Heerlen en zijn hierom makkelijk bereikbaar met de auto vanuit Kerkrade, Brunssum, Landgraaf en omstreken. Let wel op dat dit levensgroottafelvoetbal spel een gewicht heeft van ca. 400KG. Zorg voor een extra paar handen zodat het tillen van dit levensgroot tafelvoetbalspel iets makkelijker wordt.

Levensgroot tafelvoetbalspel bezorgen

Wanneer je zelf niet over de middelen beschikt of het simpelweg wilt overlaten aan een professional kan je ervoor kiezen om dit levensgroot tafelvoetbal spel van Happy Rent attractieverhuur te laten bezorgen. Wij bezorgen dit levensgroot tafelvoetbal spel door héél Nederland en zelfs in het buitenland. Wanneer je ervoor kiest om dit levensgroot tafelvoetbal spel te laten bezorgen door Happy Rent attractieverhuur ben je verzekerd van een juiste afhandeling. Zo bezorgen wij niet alleen dit levensgroot tafelvoetbal spel, wij helpen je ook gelijk bij de opbouw ervan! En wanneer iedereen klaar met spelen is komen wij het weer voor je ophalen en eventueel nog afbreken.