Klimtouw boom

219,00
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert πŸ‡³πŸ‡±
Opties bekijken

Omschrijving

Klimtouw Huren

Wie kan het snelste klimmen? Bij deze attractie speel je met maximaal 4 personen of in teams en ga je de strijd aan om de meeste kokosnoten te verzamelen. Ondanks de hoogte is deze attractie uiterst veilig, het luchtkussen om de boom zorgt voor een zachte landing. In het touw zitten knopen, dus ook voor de kleine klimmers is de klimtouw boom zeer geschikt πŸŒ². Je huurt de Klimtouw Boom direct online bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen:

βœ… Gratis Annuleren

βœ… Geleverd in heel Nederland & België

βœ… Geen Borg

βœ… Direct online reserveren

Klimtouw boom huren

Deze opblaasbare klimtoren is een echte aanrader voor je feest of evenement. Deze attractie is ook geschikt om onderdeel te laten zijn van een leuke zeskamp of van een vet stormbaan parcours. Je kunt deze klimtouw boom direct online huren bij Happy Rent verhuur, klik eenvoudig op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en reserveer deze leuke attractieπŸ˜ƒ.

Wist je dat?

  • Onze website meteen de beschikbaarheid aangeeft van de Klimtouw boom zodra je de datum invult? 
  • Zodra je de postcode invult je direct de transportkosten ziet?
  • Je direct online je attractie kunt reserveren?
  • Je veilig kunt betalen met Ideal, Mister Cash, Credit Card of Pay Pal?
  • Je de allerbeste service krijgt? πŸ‘Œ
  • Je dit luchtkussen tot 48 uur van te voren GRATIS kunt annuleren? Zo loop je minder risico!

Tip! Je krijgt 50% korting op elke extra dag, de website berkent dit automatisch zodra je meerdere dagen invult. 

Zelf ophalen of laten leveren? πŸš— Alles kan bij Happy Rent.

De Klimtouw boom kun je komen ophalen in Gemert Brabant (35 min van Eindhoven en s-Hertogenbosch). Let wel; deze attractie weegt 465 KG en het transport bestaat uit 2 onderdelen. Zorg daarom voor een groter busje of een auto met aanhanger. Je kunt deze attractie ook laten leveren vanuit Gemert door heel Nederland. Amsterdam, Utrecht, Groningen; wij komen overal. Onze website berekent automatisch de transportkosten. Wel zo makkelijk! Indien je begeleiding wilt bij de Klimtouw boom; geen probleem! Ook bij deze attractie bieden wij deze service aan en is eenvoudig bij te boeken. Let op: begeleiding moet per uur geboekt worden.

Klimtouw boom verhuur

Voor deze attractie heb je voldoende ruimte nodig, de afmetingen zijn 12.0 x 12.0 x 8.0 M. De opbouwtijd is ca. 30 minuten en er zijn 4 vrijwilligers nodig om deze klimtoren op te tuigen. Stroomverbruik van deze attractie is 2200 Watt. Als de attractie staat kan het plezier beginnen! Een aanrader om bij de Klimtouw boom te boeken is deze vette halfpipe, je feest wordt er een om nooit te vergeten🎈.

Reserveren

Selecteer de dag waarop je de Klimtouw boom wilt huren. Wil je het kussen een dag van te voren ophalen of de dag erna terugbrengen? Selecteer dan ook de extra dag, de website berekent automatisch 50% korting voor de extra dag.

1 dag = maximaal 24 uur

Vanaf 24 u = 2 dagen (1,5 dag aan huurkosten)

vanaf 48 u = 3 dagen (2 dagen aan huurkosten) 

 


Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: