GOEDKOOP STORMBAAN HUREN

GOEDKOOP STORMBAAN HUREN

Wilt u goedkoop een stormbaan huren? Dan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis wat u nodig kan hebben om van uw feestje een heus event te maken! Een stormbaan is namelijk een leuke en actieve toevoeging voor elke gelegenheid. Bij Happy Rent kun u nu eenvoudig online uw reservering plaatsen en de betaling afronden via iDeal. 

Waarom kiezen zoveel mensen voor Happy Rent?

Duizenden klanten waren u al voor. Maar waarom is Happy Rent de grootste verhuurder van attracties in Nederland?

✓ Direct Online Reserveren.  
Bij Happy Rent kunt u direct online uw reservering plaatsen en de betaling afronden via iDeal. Hoe handig is dat! Ook is onze webshop zo ingericht dat gelijk zichtbaar wordt of uw gewenste product nog beschikbaar is voor de gewenste periode. 

✓ Top Service 
De medewerkers van Happy Rent zijn flexibel en denken met u mee. Onze hoogste prioriteit is het laten slagen van uw feest! Met onze jaren lange ervaring kunnen wij u adviseren en helpen om uw doel te bereiken. Daarnaast zijn reageren wij snel op uw mails zodat snel zaken besproken kunnen worden.

✓ Kwaliteit 
Bij Happy Rent huurt u alleen de beste materialen. Al onze springkussens en attracties zijn getest op veiligheid en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Ook controleren wij alle artikelen die retour zijn gekomen na een verhuur periode op schade en eventuele viesigheid. Wij zorgen er altijd voor dat het springkussen dat u wilt huren zo goed als nieuw bij u aankomt! 

Goedkoop Stormbaan huren, waar moet ik op letten?

Je wilt een goedkope stormbaan huren maar hebt geen idee hoe je van start moet gaan? Als eerste is het heel verstandig om te kijken naar de beschikbare ruimte. Meet vooraf altijd hoeveel plaats u beschikbaar heeft om een stormbaan te plaatsen. Vervolgens ga je naar onze website, klik je op een stormbaan waardoor je op de product pagina terecht komt en leest vervolgens de tekst goed door, hierin staan namelijk de maten van de stormbaan duidelijk in vermeld. Ook overig belangrijke zaken kun je hierin terug vinden, zoals stroom eisen en voor hoeveel deelnemers de stormbaan beschikbaar is.

Daarnaast is het handig om familie en vrienden te vragen om mee te helpen met de stormbaan opbouwen. Een stormbaan opzetten is een zware klus, vooral wanneer u ervoor kiest om zelf de stormbaan op te bouwen. 
Wanneer u ervoor kiest om de medewerkers van Happy Rent. Wilt u een goedkope stormbaan huren in Limbug? Dan rekenen wij een vast laag tarief aan transportkosten.

Goedkoop Stormbaan huren?

Het huren van een stormbaan lijkt een grote en lastige investering, maar met al meer dan 6 jaar ervaring kunnen wij u vertellen dat niemand ooit spijt had van het huren van een stormbaan voor hun verjaardag/event. Daarnaast hebben wij de goedkoopste stormbaan uit de regio tot onze beschikking. Met thema’s uitlopend van minions tot jungle’s, hebben wij voor elk event wel een Goedkope stormbaan beschikbaar.

Dus waar wacht je nog? Bestel snel uw stormbaan of neem contact met ons op.

Tel: 085 – 002 0026 Email: info@happyrent.nl