GOEDKOOP COMMUNIEFEEST

GOEDKOOP COMMUNIEFEEST

Wilt u een leuk communiefeest organiseren? Maar heeft u momenteel niet het budget om een enorm feest te geven voor al uw vrienden, familie, opa's en oma's of buren? Gelukkig heeft Happy Rent nog een flink aantal scherp geprijsde artikelen voorradig om u te verzekeren van het laten slagen van uw feest. Klik op de onderstaande afbeelding om naar onze homepage te gaan om zelf even te zoeken naar de goedkoopste maar leukste springkussens!

GOEDKOOP COMMUNIE BENODIGDHEDEN

Bij Happy Rent vindt u de goedkoopste en leukste communie benodigdheden. Met al meer dan 100.000 blije mensen op de teller, vraagt u zich waarschijnlijk af waarom zoveel mensen voor Happy Rent kiezen. Nou dat komt voornamelijk door onze 4 voordelen:

✓ Online bestellen
Bij Happy Rent kunt u eenvoudig online uw artikelen bestellen en direct online betalen via iDeal of Creditcard. Ook kunt u gelijk de voorraad bekijken en uw extra opties invullen. 

✓ Altijd Schoon en droog 
Bij Happy Rent controleren wij alle producten voor en na de huur periode zodat wij u altijd kunnen verzekeren dat u een schoon en droog artikel van ons in ontvangst kunt nemen. 

✓ Top-Service 
Heeft u vragen over het huren van een stormbaan, dan staat ons team voor u klaar! Voor ons staat het laten slagen van uw event bovenaan! Daarnaast kunt u ons ook nog eens appen voor al uw vragen, waarop wij objectief antwoordt zullen geven! Wij reageren snel op uw mailtjes en wanneer u ons buiten kantoor uren belt en een voicemail bericht achterlaat. Zullen wij u de eerst volgende werkdag terugbellen.

✓ Zelf ophalen of laten leveren
Bijna al onze artikelen kunt u zelf ophalen bij onze vestiging in Heerlen of landelijk laten leveren. Wilt u snel weten of een artikel landelijk geleverd kan worden? Plaats deze dan in uw winkelwagen en controleer of de optie 'geleverd en opgehaald door transporteur' tussen de transportopties staat vermeld. 

GOEDKOOP COMMUNIEFEEST BENODIGDHEDEN

Voordat u verder gaat, kunt u het beste al direct ons communiepakket reserveren. Hierin zit een springkussen, een popcornmachine en 30 helium ballonnen voor een scherpe prijs. Dus wacht niet langer en bestel direct ons communie pakket! Hier zitten de transportkosten niet bij inbegrepen dus houd er rekening maar dat het duurder kan uitpakken, tenzij u zelf de artikelen in dit pakket komt ophalen. 

GOEDKOOP COMMUNIEFEEST ORGANISEREN

Er zijn een flink aantal zaken die u geregeld moet hebben voordat u eindelijk feest kunt vieren. Als eerste is natuurlijk de locatie. Natuurlijk moet u op zoek gaan naar een grote zaal om te huren als u veel mensen verwacht. Maar wanneer u een grote tuin heeft kunt u het gewoon daar vieren! Of heeft u naaste vrienden of familie met een grote tuin? Vraag dan of u daar het feest kunt geven, dit bespaart weer flink wat geld. Een gouden tip van ons: Nodig nooit meer gasten uit dan u kunt onderbrengen!

Daarnaast kunt u ook flink besparen door het feest wat kleiner te houden. Veel vriendjes of vriendinnetjes van uw zoon of dochter zullen die dag zelf de communie doen en zullen dus niet naar uw feest kunnen komen. Goed excuus om het feest klein te houden. Zet de BBQ aan, regel een paar drankjes, richt de tuin leuk in en klaar is kees! De kinderen zullen al tevreden zijn met de popcorn en het springkussen en de volwassenen zijn makkelijk te vermaken met een paar drankjes. Beetje muziek erbij en klaar!