Glijbaan Haai met zwembad

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH 14 x 4 x 6.5 M
Op-/ afbouwadvies 2 personen
Stroom 2200 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 1,20 x 1,20 M
Vervoer Aanhangwagen of Bus
Gewicht 350 KG

Omschrijving

Glijbaan Haai met zwembad huren ๐ŸŸ

Glij je graag lekker verfrissend de zomer door? Dan is deze opblaasbare glijbaan Haai met zwembad dé waterattractie voor jou! Deze opblaasbare glijbaan is met z'n mooie kleuren een echte blikvanger! Kids krijgen er geen genoeg van glijden uit de bek van de opblaasbare Haai. Dit visje is mét zwembad maar liefst 14 meter lang en populair onder kinderen van alle leeftijden. Huur hem nu bij Happy Rent met de volgende voordelen:

โœ”๏ธ15% Afhaalkorting in Heerlen

โœ”๏ธLevering op ieder gewenste locatie in Nederland & België

โœ”๏ธGeen borg

โœ”๏ธTop klantenservice ook bereikbaar via WhatsApp๐Ÿ’ฌ

Opblaasbare glijbaan met zwembad te huur

Het zwembad wordt aan de glijbaan vast gemaakt en heeft de afmetingen 2x3 meter. Het is dus groot genoeg om in te glijden of heerlijk in te spelen. Bestellen gaat wel heel makkelijk bij Happy Rent Attractieverhuur. Binnen een paar minuten is de klus geklaard en kun je wachten op DE dag dat de opblaasbare glijbaan met zwembad de verkoeling zorgt op de hete zomerdagen.

โœ… Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" 

โฑ Vul de gewenste data en tijden in 

๐Ÿš› Geef je transportkeuze aan en boek eventueel extra's naar wens

๐Ÿ“ Voer je persoonlijke gegevens in en betaal direct via Ideal

Waterglijbaan huren Limburg

Kies zelf de wijze van transport! Bij Happy Rent kun je kiezen of je de opblaasbare glijbaan met zwembad wilt laten bezorgen of je komt deze badboy zelf ophalen.

Zelf ophalen

De opblaasbare waterglijbaan ligt in Heerlen, zuid Limburg voor je klaar! Dus woon je bijvoorbeeld Kerkrade, Simpelveld of Brunssum, dan is dit wellicht een optie voor je. Je bespaart dan de transportkosten en huur je deze glijbaan mét zwembad lekker goedkoop๐Ÿค‘

Laten leveren

Woon je op een ander prachtig Nederlands plekje in Limburg en geen tijd of zin om deze water glijbaan zelf op te halen? Voer in het bestelmenu je postcode in en onze super slimme website rekent zelf de transportkosten uit.

Vind je de transportkosten hoog uitvallen? Vul dan jouw locatie in in het menu en de website tovert de attracties bij jou in de buurt, te voorschijn.

We hebben deze opblaasbare glijbaan met water namelijk ook te huur in Heino (Overijssel): Glijbaan Haai Overijssel met zwembad of als variant met springkussen in Gemert (Noord-Brabant): Glijbaan luchtkussen Haai

Opblaasbare waterbaan Haai met zwembad huren ๐Ÿ’ฆ

Het is wel belangrijk dat deze vis zich als een vis in het water voelt. What to do:

๐Ÿ”ถ Zorg voor voldoende ruimte en let goed op de afmetingen.

๐Ÿ”ถ Zorg voor een juiste stroomtoevoer. Je krijgt 2 blowers bij deze waterattractie dus let goed op de stroompunten. Huur eventueel kabelhaspels erbij indien je deze zelf niet hebt. Sluit de haspels niet op elkaar aan, dan bestaat het risico dat de spanning afneemt en de blowers niet voldoende blazen.

๐Ÿ”ถLet op een juiste verankering. De opblaasbare glijbaan + zwembad moet goed vast op zijn plek staan. Je krijgt ankers mee om deze te bevestigen op een zachte ondergrond, zoals gras. Wil je de waterglijbaan laten plaatsen op harde ondergrond dan dient er extra balast te worden geplaatst. Denk aan zandzakken, betonblokken of bomen in de buurt.

๐Ÿ”ถValmatten! Indien je deze waterattractie op een harde ondergrond (zoals asfalt, tegels of beton) wilt plaatsen dien je bij de opendelen van de glijbaan valmatten te plaatsen. Deze zijn bij te bestellen in het menu. Bij plaatsing op gras is dit niet nodig!

๐Ÿ”ถWellicht overbodig om te vermelden maaaar... water is niet inbegrepen ๐Ÿ™ƒ Zorg dus zelf voor het vullen van het zwembad.

Wist je dat... 

๐Ÿ‘‰ Wij een mega groot assortiment hebben? Wat dacht je bijvoorbeeld van onze  Surfsimulator Hawaii of de Slingerbal - Swing Him Off attractie? Dit wordt een TE GEKKE zomer๐Ÿ˜

 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: