BUNGEE TRAMPOLINE

BUNGEE TRAMPOLINE

Je kent ze wel van de lokale kermissen en braderieën, de bungee trampoline. Deze geweldige attractie is nu te huur Bij Happy Rent! De bedoeling van deze attractie is dat kinderen op de trampoline worden vastgemaakt aan twee Bungee touwen waardoor de gebruikers veilig zo hoog kunnen springen als ze willen. Ook helpt het Bungee touw mee om nog hoger te komen! Deze top attractie is enorm in trek, dus bestel snel! Bestellen kan eenvoudig en snel via deze webshop!

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar de productpagina van de Bungee Trampoline verhuur.

Waarom een Bungee Trampoline huren bij Happy Rent?

► De Beste Service 
Met jaren lange ervaring in het verhuren van attracties, kunnen onze medewerkers al jouw vragen beantwoorden betreffende het huren van de Bungee Trampolines en alles wat daarbij komt kijken. Wij staan van maandag t/m zaterdag zowel telefonisch als per email voor jou klaar. Ook kunt u ons een whatsapp berichtje sturen of ons benaderen via Facebook. Voor de meest flexibele en persoonlijke service, moet je bij Happy Rent zijn!

► Veilig
De attracties van Happy Rent worden jaarlijks gekeurd door het TÜV Nederland zodat wij u een veilige en prettige ervaring kunnen garanderen met onze attracties. Bekijk de website van het TÜV voor meer informatie. Daarnaast onderhouden wij de Bungee Trampoline zodat deze in topconditie blijft!

► Levering in héél Nederland 
Wij zijn gevestigd in Zuid-Limburg, maar kunnen leveren door heel Nederland en zelfs België of Duitsland. Waar de trampoline ook naar toe moet, men kan altijd gebruik maken van dé Happy Rent service.

► Gratis Aansprakelijkheidsverzekering 
Voor alle attracties en artikelen van Happy Rent zit standaard een aansprakelijkheidsverzekering. Dit is voor iedereen een zorg minder mocht er iets mis gaan! Dat is pas veilig een bungee trampoline huren.

De Bungee Trampoline

De Bungee Trampoline is een absolute Eye-catcher op elk event. Maar er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat je deze attractie wilt huren. 
Wij verhuren deze attractie alleen met begeleiding en daarom dus ook alleenmaar in combinatie met transport. Ook is het belangrijk dat de locatie waar de trampoline terecht moet komen geschikt is, er dient namelijk een stroomtoevoer van 220 volt aanwezig te zijn. Uiteraard moet de ondergrond ook vlak zijn en moet er genoeg ruimte zijn voor de attractie.

De kinderen die van deze attractie gebruik kunnen maken dienen tussen de 15 en 85 kilogram te wegen, de begeleiding wilt graag zo veel mogelijk kinderen blij maken maar kan kinderen die te klein of te zwaar zijn dus weigeren in verband met de veiligheid. Er kunnen steeds 4 kinderen tegelijk springen op onze Bungee Trampoline.

Meer informatie over deze attractie is terug te vinden op de productpagina van de Bungee Trampoline.

Overige Informatie Bungee Trampoline

Nog meer vragen over onze top attracties en is dit niet terug te vinden op de productpagina of in dit bericht? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 uur! (085 - 002 00 26).

Daarnaast kun je ons nog appen (0628551290) of mailen (info@happyrent.nl) 

Geen verdere vragen en wil je de Bungee Trampoline huren? Dan kan dat gelijk via deze website waar ook gelijk de juiste prijs terug te vinden is. 

Bij Happy Rent is niet alleen een bungee trampoline te huur, maar zijn er nog veel meer leuke attracties in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens onze disco springkussen, rodeo stier, water attracties, party verhuur en een springkussens stormbanen mega balls. Dus wil je een springkussen huren? Een stormbaan huren? Of ga je toch voor een van onze bungee trampolines? Ga voor een compleet verzorgd evenement en wij kunnen de attracties voor jou laten bezorgen op een gewenste locatie.

Hopelijk tot snel bij Happy Rent bungee trampoline verhuur!

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk hier de algemene voorwaarden.