Bungee Run Mexicano Equalizer

Producteigenschappen

Aantal zandzakken 6
Aantal personen 2
Lengte 800 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 400 cm
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Vervoer Bus of Aanhanger

Omschrijving

¡Ay, caramba! Maak je klaar voor de 'Mexicano Loco', de nieuwste en meest hilarische twist op de klassieke bungeerun. In dit dolle spel ben jij samen met een amigo of amiga gebonden aan hetzelfde elastiek. Aan jullie Mexicaanse strijder zijn klittenbandkussens bevestigd, en jullie uitdaging? Probeer ze te plakken op de cactussen aan de overkant! Maar pas op, amigos, want je trekt elkaar alle kanten op - het is een echte Mexicaanse hoeden-dans! De speler die als eerste alle klittenbandkussens op de cactussen weet te bevestigen, wint. Maar denk eraan: het gaat niet alleen om kracht, maar ook om sluwheid en tactiek! Zijn alle kussens bevestigd? Keer dan het spel om door de kussens weer één voor één terug te plakken aan jullie dappere Mexicaan. En daarna, tijd voor een welverdiende siësta! Vamos a jugar, amigos!

Bungee Run Huren

✓ Uniek bij Happy Rent in Raalte Overijsel

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓ Levering in Overijssel

✓ Direct online te bestellen

De Bungee Run Equalizer is een unieke attractie waar 2 deelnemers aan elkaar zitten aan één bungee elastiek en beide aan de uiteinden zo snel mogelijk de klitteband kussens van de manden op de cactussen zien te krijgen. Dit levert zeker een heel spannend en leuk spel op! Bekijk de video voor een indruk van deze Bungeerun Attractie. 
De Bungee Run is 8 meter breed, 4 meter lang en 4 meter hoog. Deze Bungeerun is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Zelf Afhalen.

Je kunt de Bungee Run attractie zelf komen afhalen, dit kan in onze vestiging in Raalte, Overijssel.

Houd wel rekening met een groot en zwaar pakket. Opgerold is de Bungeerun Mexican een rol van +/- 170 * 90 cm. De Bungee Run is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van de bungee run bedraagt 180 kg.

Geleverd en Opgehaald

De Bungee Run Equalizer kan in heel Overijssel bezorgd worden, we richten ons naar jouw voorkeur met betrekking tot lever- en ophaaltijden. Levering in de rest van Nederland is mogelijk op aanvraag.
De Bungee Run wordt opgerold op een pallet aangeleverd en dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.

Zelf Opzetten & Afbreken

Je hebt 2-3 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten van de Bungee Run is relatief eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd. De Bungee Run Mexicano Loco dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Hiervan ontvang je een duidelijke instructie.

Hulp bij Opzetten & Afbreken

Je kunt er ook voor kiezen om de Bungee Run samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken. We installeren de Bungee Run op het door jou gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door jou gewenste tijdstip af (de baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag. Hierbij hebben we 2 personen hulp nodig.

Laten Begeleiden

Indien je deze Bungee Run wilt huren en laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. (Deze optie is alleen mogelijk op aanvraag).

Blower

De Bungee Run wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Het gebruik van deze attractie is echter wel op eigen risico. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Indien je deze Bungee Run wenst te huren dan kun je deze eenvoudig online reserveren. Klik op de knop bestellen en hierna kun je zelf aangeven op welke datum u de Bungee Run wilt huren en of je deze zelf wilt komen ophalen of geleverd dient te worden. Online Huren bij Happy Rent Attractie Verhuur. 

Extra dag = Extra Korting

Omdat wij jou graag zo lang mogelijk laten genieten van onze bungee run bieden wij je een extra korting aan. Indien je deze bungee run voor meerdere dagen huurt ontvang je korting op de huurprijs. 2 dagen achter elkaar huren is dus goedkoper dan 2 losse dagen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Géén Borg

 

 

Merken

Merken


Beoordeling:

Martijn Adams
donderdag 25 mei 2023

Leuk vermaak voor zowel jong en oud

Een hindernisbaan die je niet vaak ziet en daardoor juist heel leuk was! echt een aanrader voor iedereen. Een hele leuke dag mee gehad!
Pluspunten:Een hele uitdagende linkerbaan die maar een enkeling kon doen
Verbeterpunten:De bijgeleverde haspels werden snel warm en schakelde zich daardoor regelmatig uit

Katja Feldhoff
woensdag 28 augustus 2019

Einfach toll

Einfach nur klasse,
Total unkompliziert, schnell und suuuuper nette Mitarbeiter vor Ort.
Wie immer vielen Dank für alles!
Pluspunten:Mega felxibel,hilfsbereit,schnell,einfach
Verbeterpunten:Nichts

Leo Emonts
dinsdag 29 augustus 2017

Prima verzorgd dagje, inclusief opbouw en afbouw. Geen omkijken naar en leuke activiteit.

Prima verzorgd dagje, inclusief opbouw en afbouw. Geen omkijken naar en leuke activiteit.
Pluspunten:
Verbeterpunten: