Bubble Battle Schuimkussen 4x4 Mtr

Producteigenschappen

Afmeting opgerold: 0,4 x 0,5 x 0,5mtr (lxbxh)
Afmetingen: 4 x 4 x 1,5mtr (lxbxh)
Capaciteit: 6 personen
Gewicht blower: 17kg
Gewicht object: 25kg
Opzetten, afbreken: 2 personen
Opzettijd: 20 minuten
Vermogen blower 1100kW
Vervoer Ruime auto

Omschrijving

Beleef een onvergetelijke dag met onze Bubble Battle, het perfecte schuimkussen voor elke schuimparty in Noord-Holland! Dit 4x4 meter grote luchtkussen zorgt voor eindeloos speelplezier zonder zorgen. Omdat er geen elektrische of draaiende onderdelen zijn, kunnen kinderen veilig en vrij spelen. Het schuimkussen is ideaal voor verjaardagen, buurtfeesten of elk evenement waar kinderen centraal staan.

Reserveer direct online dit schuimkanon springkussen omdat bij Happy Rent 😃 geldt:

✅ Top service

✅ Geleverd in heel West-Friesland en Noord Holland

✅ Geen Borg

✅ Direct online reserveren

Klik eenvoudig op de groene knop "bekijk beschikbaarheid". In de winkelwagen vul je de postcode in en zie je direct de transportkosten.

Direct online reserveren is eenvoudig via onze website. Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" om je reservering te plaatsen. Ben je op zoek naar meer leuke attracties? Ontdek onze diverse schuimkanonnen en andere feestelijke opties zoals bijvoorbeeld onze Rodeostier in Enkhuizen of de Basejump Jungle. Ben je opzoek naar een schuimkanon in Brabant? Klik dan hier: Schuimkanon XL

Happy Rent staat garant voor top service en biedt altijd schoon, droog en veilig speelmateriaal. Wacht niet langer en maak je feest in Noord-Holland onvergetelijk met de Bubble Battle!

Alleen bij ons kun je het schuimkanon 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd

 Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: