Basejump Amsterdam

Producteigenschappen

Opzetten, afbreken: 4 personen
Opzettijd: ca. 20 minuten
Aantal gebruikers 2
Afmetingen DxBxH 12,0 x 3,8 x 7,5 M.
Stroombehoefte 3x 1100watt (230V)
Transportmaat 1,2 x 1,5 m
Vervoer Bus / aanhanger
Gewicht 330 kg

Omschrijving

Base Jump Amsterdam huren

WOW 😃 Op het eerste oog lijkt dit misschien wel appeltje eitje maar als je boven aan deze Base Jump staat dan zing je misschien wel een toontje lager! Je klimt omhoog en dan sta je bovenaan.. SPRINGEN maar! Kids zijn er niet meer vanaf te slepen en krijgen van deze base jump niet snel genoeg. Ook deze Base Jump is in het leuke kasteel thema gemaakt, dus deze past op ieder verjaardagsfeest of evenement 😍 Huur 'hm snel bij Happy Rent omdat je bij ons:

✅ Direct online kunt reserveren en veilig betaalt via Ideal

✅ Wij uitstekende service bieden en wij snel je vragen beantwoorden via WhatsApp💬

Geen borg vragen voor deze attractie

✅ Deze Base Jump kunt laten leveren op zelf kunt ophalen in Enkhuizen, Noord Holland

Base Jump jungle te huur

Wil je deze knapperd in jouw achtertuin hebben of op dat voetbalveld in de buurt? Klik op "bekijk beschikbaarheid" en vul de gewenste datum in. Je ziet direct of de base jump nog vrij is! Vul je verdere gegevens in en geef aan of je de base jump wilt laten leveren of deze zelf wilt ophalen. De transportkosten worden berekend vanuit locatie Enkhuiizen en deze worden direct voor jou zichtbaar. Dan kun je zelf beslissen wat bij jou het beste past. Mocht je de locatie Enkhuizen te ver vinden, no worries! Geef op de website jouw locatie aan en dan komen de attracties bij jou in de buurt als eerste naar voren.

Base Jump zelf ophalen 🚗 in Bovenkarspel, Noord Holland

Dit is een flinke jongen dus als je 'hm zelf wilt ophalen, zorg dan voor een busje of een aanhanger. De afmetingen voor transport is 1,2 x 1,5 M. en weegt 330 KG. 

Base Jump verhuur Amsterdam thema jungle

Een aantal belangrijke weetjes op een rijtje:

📏 Meten is weten

Zorg ervoor dat je voldoende plek hebt! De afmetingen voor de Base Jump is 12,0x3,8x7,5mtr (lxbxh)

🌱 Ondergrond

Onze attracties staan het liefst op een zachte ondergrond (zoals gras). Door middel van grondankers wordt de Base Jump goed verankerd. Indien dit niet mogelijk is en je de Base Jump op een harde ondergrond gaat plaatsen, dan dien je te zorgen voor een grondzeil, valmatten en een goede verankering met voldoende balast. Bijvoorbeeld watertanks, zandzakken, hekwerk etc. Deze zijn allemaal bij te boeken bij jouw bestelling.

⚠️ Safety first!

Naast het goed verankeren van de Base Jump is het ook belangrijk dat bij het plaatsen op een harde ondergrond, er valmatten bij de open delen van de Base Jump geplaatst worden. Deze kun je makkelijk in het bestelmenu toevoegen aan je bestelling! Bij levering van de Base Jump Kasteel krijg je veiligheidsinstructies mee. Lees deze goed door.

👀 Toezicht

Toezicht door een volwassen persoon is verplicht bij een attractie, onze ervaren medewerkers kunnen dit natuurlijk van je overnemen. Dit is optioneel bij te boeken in het bestelmenu. Bij windkracht 5 of hoger mag de Base Jump niet meer gebruikt worden. 

⚡ Stroom

De base jump wordt altijd geleverd inclusief 3 blowers van 1.100 Watt per stuk, er dient een stroomaansluiting van 230 Volt in de buurt te zijn. Je kunt eventueel een haspel erbij huren, een lengte van 25 meter is zo makkelijk te overbruggen, we raden niet aan om meerdere haspels achter elkaar aan te sluiten omdat je dan te veel spanning zou kunnen verliezen.

Goeie vraag💡Is het moeilijk om een Base Jump Jungle zelf op te bouwen?

Dat is niet moeilijk, maar houd wel rekening met het gewicht van 330 kg. Zorg er voor dat je met minimaal 3 personen bent. Het is belangrijk dat de Base Jump goed verankerd is en dat je zorgt dat de stroom toevoer optimaal is. Een kwestie van uitrollen en de blowers doen het werk voor je. Lees de bijgeleverde instructies altijd goed door. Indien je deze spring attractie wilt afbouwen is het belangrijk dat deze droog en schoon is. Zet de blowers uit en dan is het een kwestie van goed oprollen met voldoende mankracht. 

GRATIS tip!

We hebben zoveel leuke attracties in ons assortiment! Wat dacht je van onze Bungee Trampolinen of de Rodeostier? Allemaal beschikbaar in Enkhuizen😎!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.


Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: