ATTRACTIE HUREN

ATTRACTIE HUREN

Wilt u een attractie huren? Maar ziet u door het bomen het bos niet meer? Zo veel verhuurders die allemaal claimen de beste, goedkoopste of beste service te hebben. Gelukkig bied Happy Rent de oplossing. Huur gewoon uw attractie bij ons, dan bent u zeker van een goed onderhouden top attractie die waar voor uw geld is. Klik snel op de onderstaande afbeelding voor ons complete assortiment aan attracties of blijf even plakken voor meer informatie waarom wij de beste zijn. 


ATTRACTIE HUREN BIJ HAPPY RENT

✓ Online Bestellen
Bij Happy Rent kunt u online ons complete assortiment aan attracties en andere artikelen bekijken en gelijk in uw winkelwagen plaatsen waar u de beschikbaarheid en de totaalprijs van de attractie kunt inzien

✓ Top Service
Het personeel van Happy Rent is professioneel, flexibel, meedenkend maar vooral heel vriendelijk! Ons voornaamste doel is het blij maken van onze klanten. Met een glimlach alleen nemen wij geen genoegen. Ook zijn wij bereikbaar per telefoon, mail, Whatsapp en Facebook.

✓ Kwaliteit
Wanneer producten worden gehuurd, bestaat er altijd een kans dat deze beschadigd of niet schoon retour zijn gekomen. Daarom controleren wij elk product wat retour komt grondig en zorgen ervoor dat deze zo goed als nieuw wordt opgeslagen zodat u kan genieten van de beste producten. 

✓ Veilig
Al onze attracties worden jaarlijks gekeurd volgens de eisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Autoriteiten van Waren en zijn daarom extra veilig. Dus huren bij Happy Rent is niet alleen leuk, maar ook verstandig!

ATTRACTIE HUREN LIMBURG BIJ HAPPY RENT

Happy Rent is het grootste attractie verhuur bedrijf van Limburg en we zijn hard onderweg om de grootste van de rest van het land te worden. Maar wanneer u in Limburg woont heeft u het voordeel dat u zelf de attracties kunt komen afhalen. Wanneer u zelf een attractie komt ophalen bij onze vestiging in Heerlen, hoeft u niet voor transportkosten of opzet kosten te betalen. U betaald dan alleen de huur van de attractie. Let wel op dat niet elke attractie kan worden verhuurd zonder ons eigen transport en/of begeleiding. Dit staat duidelijk aangegeven per attractie op elke productpagina. 

Daarnaast huurt u bij Happy Rent een aantal unieke attracties, die vaak nog mooier, groter en vooral veiliger zijn. Zo is onze rodeostier uitgerust met een prachtig valkussen en een automatische noodstop, is ons gladiatoren gevecht en onze slingerbal extra veilig door het grotere val oppervlak en de netten in de ramen en is het kratstapelen uitgerust met een automatische valbeveiliging. Bij de ontwikkeling van onze attracties denken we al na over mogelijke verbeteringen waar jij als klant uiteindelijk alleen maar van profiteert. Daarnaast staan we bekend om een uitstekende service waar jij en je gasten alleen maar blij van kunnen worden. Je kunt ook bij Happy Rent terecht voor de leukste voetbal attracties.