AquaBubble pakket met AquaRoller

Producten in pakket

1x
AquaRoller huren (3x3m)
AquaRoller huren (3x3m)

Omschrijving

AquaBubble huren

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

✓ Uitstekende service en direct antwoord via WhatsApp

Opzoek naar de perfecte attractie voor jou sportevenement of verjaardag? Met dit AquaBubble pakket van Happy Rent sla je maar liefst 3 vliegen in 1 klap! Huur dit pakket en je krijgt 2 AquaBubbles, 1 grote AquaRoller en 4 uur begeleiding van ervaren personeel.  Deze attracties komen het beste tot zijn recht in een stuk open water. De attracties zijn natuurlijk aangelijnd waardoor ze gemakkelijk door de begeleider naar de kant begeleid kunnen worden. De veiligheid van de deelnemer staat namelijk hoog in het vaandel.

Wat zit er in het pakket?

2 AquaBubble Waterballen:

Grote doorzichtige waterballen met een doorsnede van ruim 2 meter. Via een opening kun je in de bal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht waardoor je droog blijft tijdens het lopen over het water. Bij elke nieuwe deelnemer wordt er ca. 5.000 L nieuwe verse lucht in de bal geblazen. In de AquaBubble mag telkens maar 1 persoon tegelijk in de bubble, het maximale gewicht van deze persoon dat geschikt is voor de bubble is 150 kg.

1 grote AquaRoller

De AquaRoller is een grote dubbelwandige cilinder waarmee je met maximaal 4 personen tegelijk over het water kunt rollen. De rol is niet luchtdicht afgesloten en bestaat uit 3 delen die apart opblaasbaar zijn. De AquaRoller is een goede aanvulling op de AquaBubbles omdat deze een hogere capaciteit heeft waardoor meerdere deelnemers tegelijk kunnen rollen over het water. 

4 uur begeleiding van professionele medewerkers

De veiligheid van de deelnemers staat voorop en daarom wordt er met de attracties maar liefst 2 medewerkers "geleverd". Deze medewerkers zijn bekend met de producten en hebben genoeg ervaring om jou zorgenloos te laten genieten van onze attracties. Er zijn 2 medewerkers ter beschikking die ieder de focus hebben op een attractie. Voor dit pakket is er een begeleiding van 4 uur berekend, daarbij komen nog 2 uur aan op- en afbouwen. In totaal zullen de medewerkers dus 6 uur aanwezig zijn tijdens het gebruik van de attracties.

Waterbal Huren

Belangrijk om te weten!

  • De kade mag maximaal 35 cm hoog zijn zodat de deelnemers veilig kunnen in- en uitstappen
  • Tijdens de op- en afbouw hebben wij stroom nodig 
  • De AquaRoller heeft een capaciteit van ca. 40 deelnemers per uur
  • De AquaBubble heeft een capaciteit van ca. 10 deelnemers per uur
  • De rits van de AquaBubble kan slecht tegen zand, daarom verhuren wij dit pakket niet op strand/zandlocaties
  • Wij hebben voldoende werkruimte nodig om de attracties in het water te laten. Hoog riet, een té steile kade of paaltjes vlakbij de kade zijn niet gewenst

Reserveren

Indien je dit waanzinnige pakket wilt huren, klik dan eenvoudig op de groene knop "✅ bekijk beschikbaarheid" en de rest wijst zich vanzelf in het winkelwagentje. Hier kun je dan eenvoudig jouw postcode invullen en dan berekent de website automatisch de transportkosten die erbij zullen komen. 

Alle prijzen die genoemd zijn, zijn exclusief 9% btw.

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Wij zien je boeking graag tegemoet!

 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: