Begeleiding

Omschrijving

Begeleiding

Begeleiding van een springkussen, stormbaan of attractie is wettelijk verplicht door de keuring. De begeleiding van een luchtkussen dient te gebeuren een volwassen persoon van 18 jaar en ouder. Je kunt zelf iemand aanwijzen voor de begeleiding van bijvoorbeeld jouw gehuurde jungle stormbaan of springkussen.

Het is echter aan te raden om de begeleiding van de jungle stormbaan of rodeostier door ervaren personeel van Happy Rent te laten doen. Zeker bij grote attracties en luchtkussens raden we begeleiding door personeel van Happy Rent aan. 

Bij sommige attracties is begeleiding door personeel van Happy Rent zelfs verplicht, onze medewerkers kennen deze attracties als geen ander en weten precies waar ze op moeten letten om alle deelnemers zo veel mogelijk plezier te laten beleven en de veiligheid optimaal te waarborgen. Deze attracties kun je dus niet huren zonder begeleiding van ons personeel. 

Onze begeleiders dienen enkel als toezicht, deze kunnen geen scheidsrechter of entertainer spelen. 

Begeleiding is enkel mogelijk als je ook kiest voor leveren en ophalen, het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld een ballenbak zelf op te halen en dan te laten begleiden. Je zult dan ook de trasportkosten moeten betalen voor het op- en neer rijden. De begeleiding wordt per heel uur berekend. 

Wil je dus een springkussen huren, een rodeostier huren of een stormbaan huren overweeg dan zeker om er begeleiding bij te boeken om de veiligheid te waarborgen. Tevens is begleiding handig als er plotseling een storing zou ontstaan, dan is ons personeel direct ter plekke en kan dit wellicht zonder veel moeite opgelost worden. 

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: