AquaBubble pakket

Producten in pakket

Omschrijving

AquaBubble huren

✓ Beschikbaar in heel Nederland

✓ Direct online bestellen

✓ Uitstekende service

✓ Direct antwoord via WhatsApp

Het perfecte spel voor tijdens jouw verjaardag, buurtfeest of sportdag. Dit AquaBubble pakket is een uitstekende keuze en uitermate geschikt voor op ieder event. In dit pakket krijg je 2 AquaBubbles, 1 professioneel personeelslid die voor 4 uur lang begeleiding biedt tijdens het gebruik van de attractie. De AquaBubbles zijn het beste te gebruiken in een stuk open water. Aan de bubbels zitten twee lijnen waardoor ze gemakkelijk naar de kant terug getrokken kunnen worden wanneer dat gewenst is. Super veilig dus! Veiligheid is namelijk het belangrijkste bij Happy Rent.

Wat zit er in het pakket?

2 AquaBubble Waterballen:

2 grote doorzichtige AquaBubbles die een doorsnede van ruim 2 meter hebben. De ballen zijn middels een duikersrits instapbaar. De rist is waterdicht en daardoor blijf je droog wanneer je over het water loopt. Ieder keer dat er een nieuwe deelnemer in de bal stapt wordt er ca. 5.000 L nieuwe verse lucht in de bal geblazen. In de bal kan steeds maar 1 persoon tegelijk over het water, deze persoon mag een maximaal gewicht van 150 kg hebben.

4 uur begeleiding van 1 professionele medewerker

Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen vinden wij het belangrijk dat er begeleiding is van professionele medewerkers. Deze medewerkers hebben ervaring in het begeleiden van deze attracties en weten precies wat ze moeten doen om het de deelnemers zo fijn mogelijk te maken. In dit pakket zit een begeleiding van 4 uur (actieve uren) en daarbij 2 uren van op- en afbouwen. In totaal zijn dit dus 6 uren. 

Waterbal Huren

Belangrijk om te weten!

  • De kade mag maximaal 35 cm hoog zijn zodat de deelnemers veilig kunnen in- en uitstappen
  • Tijdens de op- en afbouw hebben wij stroom nodig 
  • De AquaBubble heeft een capaciteit van ca. 10 deelnemers per uur
  • De rits van de AquaBubble kan slecht tegen zand, daarom verhuren wij dit pakket niet op strand/zandlocaties
  • Wij hebben voldoende werkruimte nodig om de attracties in het water te laten. Hoog riet, een té steile kade of paaltjes vlakbij de kade zijn niet gewenst

Reserveren

Klik gemakkelijk op de groene knop "✅ bekijk beschikbaarheid" en de rest is eenvoudig en wijst zich vanzelf. Vul je postcode in en de website berekent automatisch de transportkosten die bovenop de huurprijs zullen komen. 

Alle prijzen die genoemd zijn, zijn exclusief 9% btw en zonder bad.  

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Wij zien je boeking graag tegemoet!

 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: