ABRAHAM HUREN HEERLEN

ABRAHAM HUREN HEERLEN

Tijd voor een feestje want we krijgen er weer een Abraham bij! Fantastische mijlpaal en een reden voor een feestje, toch?! Deze bijzondere dag mag je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en het liefst laat je de hele wereld weten wie zijn 50e verjaardag viert. Hier kunnen wij jou helaas niet bij helpen, maar met onze mega grote opblaasbare Abraham pop komen wij wel een beetje in de buurt. Klik op onderstaande afbeelding en maak een keuze uit onze verschillende Abraham poppen. Ook kun je bij Happy Rent een leuke opblaas Sarah huren. Vervolgens kun je de pop zelf komen ophalen in Heerlen óf komen wij het bij jou thuis brengen. Waar wacht je nog op?! Klik op de afbeelding:

 

ABRAHAM OPBLAAS POP HUREN HEERLEN BIJ HAPPY RENT

Er zijn heel veel verschillende bedrijven die Abraham en Sarah poppen te huur aanbieden, maar de allerleukste poppen met de allerbeste voordelen huur je toch echt bij Happy Rent in Heerlen. Vooral als je in de buurt van Heerlen woont is de keuze snel gemaakt, maar ook als je wat verder weg woont is de keuze voor Happy Rent nog steeds de beste! Kom snel bij Happy Rent jouw Abraham of Sarah pop huren. Benieuwd naar waarom wij nou de allerbeste zijn? Check het hieronder:

✔ Afhalen in Heerlen
Woon je in Simpelveld, Brunssum, Maastricht of in een andere stad of dorp dicht bij Heerlen? Dan kun je de pop zónder extra kosten bij ons komen ophalen in Heerlen. Dit is de goedkoopste manier!

✔ Online Bestellen
Je kunt bij Happy Rent 7 dagen in de week en 24 uur per dag jouw bestelling plaatsen. Zodra wij de bestelling binnenkrijgen verwerken wij deze direct en nemen wij contact met jou op om de gewenste tijden af te spreken. In het winkelwagentje bekijk je direct de beschikbaarheid en kun je kiezen voor verschillende extra's. Denk hierbij aan leveren op gewenste locatie én het opzetten van de pop.

✔ Top Service
Verder kun je bij Happy Rent uitgaan van de allerbeste service. Je kunt ons altijd appen, bellen of een mailtje sturen met al jou vragen of opmerkingen. Wij reageren doorgaans heel snel en willen ervoor zorgen dat alles tot de puntjes goed geregeld is. Wij vinden het belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de organisatie van de Abraham pop. 

WAAROM EEN OPBLAASBARE ABRAHAM POP HUREN IN HEERLEN?

Een Abraham pop huren is een leuk idee als je de jarige job in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpaal in ieders leven die best gevierd mag worden.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor wanneer de Abraham feestend door de tent gaat en van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HUREN VAN EEN ABRAHAM EN SARAH

Deze opblaasbare Abraham poppen worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De opblaasbare artikelen zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas. De oblaas poppen blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.

Abraham opblaaspop huren

Bij Happy Rent kun je natuurlijk de leukste oblaas Abraham huren en beschikken wij over de grappigste Abrahams Sarahs en ook verschillende skydancers. Je kunt de grote Abraham online reserveren en de dag voor de verjaardag al bij ons komen ophalen en de dag na de verjaardag weer bij ons retourneren. Wij kunnen al onze Abraham poppen en Sarah poppen ook naar jou toe sturen met een pakketdienst. Dus of je nou een Abraham opblaaspop in Amsterdam, Nijmegen of Utrecht wilt huren Hengelo is ons zelfs ook niks te ver! 

Naast Sarah en Abraham poppen verhuren wij bij Happy Rent ook verschillende springkussens en voetbal attracties. Op alle producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben over het huren van Abraham en Sarah poppen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30, je kunt ons ook altijd een WhatsApp sturen. Wil je snel een Abraham opblaaspop huren kijk dan snel op onze website en reserveer!